Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Auctic® - Inductie Beschermer - Pannenonderzetter


 • Auctic® - Inductie Beschermer - Pannenonderzetter
  Auctic® - Inductie Beschermer - Pannenonderzetter Voorkom beschadigingen aan uw inductie kookplaat, de beschermingsmatten van Auctic bieden de oplossing. Pannen verschuiven nou eenmaal tijdens het koken. En het morsen van eten gebeurt maar al te vaak. Waarborg de levensduur van uw inductie kookplaat en pannen met de pannenonderzetters van Auctic.

  Verbeter de kookervaring
  Naast het beschermen van de kookplaat en uw pannen zijn er meer voordelen. Ook vangen de matten etensresten op zodat deze niet aankoken op de kookplaat. De matten kunnen gewoon met de vaatwasser gewassen worden. Ook zijn de matjes te gebruiken als panonderzetter op de tafel. Auctic waarborgt een bescherming tot 240 ºC.

  Antislip
  Met een speciale antislip coating heb jij weer volledige controle tijdens het koken. Zo zijn krassen of vallende pannen verleden tijd en werk je stabiel zonder geschuif.

  Alle voordelen op een rij: ✔ Set van 4
  ✔ Bescherming tegen krassen
  ✔ Anti-slip
  ✔ Opvangen eten tijdens koken
  ✔ Vaatwasserbestendig
  ✔ Ophanghaakje
  ✔ Hittebestendig tot 220 ºC LET OP!
  Alleen geschikt voor inductie kookplaten. Niet geschikt voor elektrisch koken, de magnetron of de oven. Hier zijn de matten niet voor gemaakt.
  Vaatwasserbestendig
  Gemakkelijk te wassen in de vaatwasser. Etensresten door overkoken of spetters worden opgevangen door de matten. Wel zo makkelijk om ze dan ook goed te kunnen wassen. Als u geen vaatwasser tot uw beschikking heeft is een borstel en wat zeep ook voldoende.


  Multifunctioneel
  De matten dienen ter bescherming voor uw kookplaat. Maar kunnen ook worden gebruikt als reguliere onderzetters voor op tafel. Met een bescherming tot 240 ºC hoeft u zich geen zorgen te maken over brandplekken op uw tafel of aanrecht  Gebruiksaanwijzing
  Maak de kookplaat en de matten goed schoon en droog. Verwijder de folie van de beschermingsmatten Plaats de matten op de gewenste plek Verwijder eventuele luchtbellen door de matten aan te drukken Klaar voor gebruik !

  14,99 14,99


  Titel: Auctic® - Inductie Beschermer - Pannenonderzetter
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000066771216


   

Voorkom beschadigingen aan uw inductie kookplaat, de beschermingsmatten van Auctic bieden de oplossing. Pannen verschuiven nou eenmaal tijdens het koken. En het morsen van eten gebeurt maar al te vaak. Waarborg de levensduur van uw inductie kookplaa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top