Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sleep Comfy - Neksteun Traagschuim Serie - Hoofdku • Sleep Comfy - Neksteun Traagschuim Serie - Hoofdkussen - 30 dagen Proefslapen - Traagschuim Hoofdkussen - Hoofdkussen Slaapkamer - Orthopedisch - Ergonomisch - Anti Nekklachten - Neksteun Visco Pillo

  Sleep Comfy - Neksteun Traagschuim Serie - Hoofdku Heb je er ooit over nagedacht waarom je 's ochtends moe wakker wordt? Sleep Comfy is hier om uw vervelende pijntjes en kwalen te herstellen met onze Memory Foam-technologie. Omdat we vinden dat iedereen een comfortabele nachtrust verdient om gezonder te leven, staat Sleep Comfy klaar om u van dienst te zijn met ergonomische en orthopedische hoofdkussens. Bestel nu Sleep Comfy hoofdkussen en geniet van een betere en gezondere dag na je eerste slaap ermee!


  Product specificaties;

  Pluspunten

  ✔️Vormt zich volledig naar de natuurlijke vorm van je hoofd, nek en schouders

  ✔️Verlicht schouder- en nekklachten door ergonomisch design

  ✔️Fitter wakker worden en een betere nachtrust krijgen

  ✔️Brengt nek en bovenrug in natuurlijke positie

  ✔️Uitgerust met een wasbare buitenhoes

  ✔️Voldoen aan alle ISO-normen en OKOE-TEX gecertificeerd

  Minpunten

  Het geheugenschuim aan de binnenkant is niet wasbaar in de machine

  Sleep Comfy Ergonomisch traagschuim hoofdkussen

  Dit Sleep Comfy hoofdkussen brengt je wervelkolom in een neutrale positie zodat je gemakkelijk in de juiste slaaphouding terecht kunt komen. Je hoofd staat min of meer in een rechte lijn met je wervelkolom. Dit vermindert pijn in uw nek en rug zodat uw lichaam kan ontspannen. Het traagschuim heeft een drukverlagende werking, wat je lichaam ontlast en de bloedcirculatie optimaliseert.

  Voor wie is het Sleep Comfy hoofdkussen bedoeld?

  Het hoofdkussen met dubbelzijdige nekondersteuning biedt u een uitstekende slaapervaring door een alternatief gebruik van 14 cm en 12 cm hoogte. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met cervicale hernia en mensen met verlies van cervicale lordose die graag op een hoog hoofdkussen liggen. Het ondersteunt uw spieren en helpt u mogelijke oorzaken van pijn weg te nemen. Het biedt extra comfort door de natuurlijke ronding van uw ruggenmerg tijdens het slapen te behouden door uw lichaam te ondersteunen. Over het algemeen is het de keuze van degenen die van een hoog hoofdkussen houden.

  Kan ik het hoofdkussen wassen?

  Ja, dat kan alleen voor de kussensloop, niet voor het traagschuim. Het hoofdkussen heeft een afneembare hoes, waardoor het gemakkelijk te wassen is in de wasmachine. Dit kan bij maximaal 40 graden, de droger wordt niet aanbevolen. Als je het traagschuim wilt wassen, raden we aan om dit met de hand te doen.


  30+ jaar ervaring in de productie van traagschuim!

  Sleep Comfy is een merk dat zich richt op het verlichten van vervelende pijntjes tijdens het slapen door het ontwikkelen van memory foam technologie en innovaties. Als Sleep Comfy willen we u de beste oplossingen bieden om uw lichamelijke pijn op te lossen en uw verdiende comfort terug te geven.

  Het beste hoofdkussen. Ooit.

  Naast gezond is het hoofdkussen ook nog eens erg comfortabel. Dit komt mede door de ultrazachte moderne buitenhoes.


  Bestel vandaag nog het Sleep Comfy Neksteun Visco Pillow-XXL Hoofdkussen en probeer dit hoofdkussen om een ​​betere nachtrust te ervaren zoals je nog nooit hebt gehad. Na heerlijk geslapen te hebben, wil je nooit meer ergens anders heen!

  33,50 33,5


  Titel: Sleep Comfy - Neksteun Traagschuim Serie - Hoofdku
  Prijs: € 33,50
  Productcode: 9300000076784002


   

Heb je er ooit over nagedacht waarom je 's ochtends moe wakker wordt? Sleep Comfy is hier om uw vervelende pijntjes en kwalen te herstellen met onze Memory Foam-technologie. Omdat we vinden dat iedereen een comfortabele nachtrust verdient om gezonde....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top