Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Katadyn Filter Hiker Pro Waterfilter - 310gr


 • Katadyn Filter Hiker Pro Waterfilter - 310gr
  Katadyn Filter Hiker Pro Waterfilter - 310gr Een reis begint met een droom, een uitdaging. Een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. De aanschaf van een waterzuiveringssysteem zoals de Katadyn Hiker Pro is hierbij essentieel. De garantie van schoon drinkwater geeft namelijk zekerheid voor een geslaagde outdoor trip. Bij CAMPZ vindt u deze compacte watermaker binnen een plezierige prijsklasse.

  Kwaliteit in drinkwater met de Katadyn Hiker Pro
  Om te overleven in de natuur, moet men gebruik maken van de middelen die de natuur geeft om te overleven. De Katadyn Hiker Pro biedt toegang tot één van de belangrijkste levensbronnen: drinkwater.

  De Katadyn Hiker Pro zorgt dat de verontreinigingen in water verwijderd worden en verbetert de smaak van het water. Kortom; het maakt drinkwater van water. De Katadyn Hiker Pro heeft een ingenieus filtersysteem. Deze filtert bacteriën en kleine deeltjes uit het water. De filter bestaat uit glasvezel en carbon. Hiermee worden eventueel aanwezige chemicaliën en pesticiden geabsorbeerd. De zijde aan de schone kant van de filter is geïmpregneerd met zilver. Dit gaat de groei van nieuwe bacteriën tegen. De filters zijn makkelijk afneembaar en te reinigen. Het systeem bedient u eenvoudig met een klein handpompje. Hiermee pompt u het schone water direct in uw waterreservoir. De Katadyn Hiker Pro kan ruim 1000 liter water zuiveren voor de filter gereinigd moet worden. Alles is gemaakt van lichtgewicht materiaal.

  Hierdoor en door zijn grote reinigingscapaciteit is de Katadyn Hiker Pro ideaal voor langere tochten of voor op de camping. De Katadyn Hiker Pro is zo de zekerheid dat u waar u ook terecht komt, altijd schoon drinkwater kan maken. Het is bovendien een zeer milieuvriendelijke drinkwatervoorziening, dus een aanrader voor de echte outdoor fan.

  Naast de Katadyn Hiker Pro heeft CAMPZ een ruim assortiment andere waterreinigingsproducten van Katadyn.


  Waterzuivering

  Waterfilter

  Bidon


  Met zekerheid op reis met de Katadyn Hiker Pro
  De Katadyn Hiker Pro maakt van een beekje bij de Kilimanjaro water van dezelfde kwaliteit als de oude vertrouwde keukenkraan thuis. Deze trouwe reisgezel is op veel plekken op de wereld geweest en heeft avonturiers onder de meest barre omstandigheden van schoon drinkwater voorzien. Hij staat nu voor u klaar voor vertrek bij CAMPZ.

  U heeft een droom, een uitdaging die u wilt aangaan. Misschien is de droom nog vaag. Misschien heeft het al een vaste vorm met een datum en een ticket en is de Katadyn Hiker Pro één van uw laatste aankopen. Het is in ieder geval een belangrijk hulpmiddel om uw droom werkelijkheid te laten worden en geen vervelende nachtmerrie. Bij CAMPZ informeren we u graag over onze mogelijke bijdrage aan uw geslaagde outdoor experience. We werken hierbij vanuit persoonlijke ervaring. Dat maakt dat we voor de kwaliteit van onze producten instaan. Dromen is het beste begin van een avontuurlijke reis, de beste voorbereiding begint met een bezoek aan de website van CAMPZ.

  • Aanvullende gegevens:
  - Verwijdert bacterien, protozoa. algen, sporen en sedimenten
  - Reduceert slechte smaak en geur
  - Pomp filter
  - AntiClog patronen met 0,3 mikron glasvezel en korrelvormige actief kooldeeltjes
  • Gewicht: 310 g

  Afmetingen

  • Maat (H x B x L): 16,5 x 7,6 x 6,1 cm

  Levering

  • Toebehoren inbegrepen in leveringsomvang: voorfilter, reinigbare filterbescherming, 2 slangen met snelkoppelingen, Easy Fill fles-adapter en filtertas

  Waterzuiveraar

  • Toepassingsgebied: filteren
  • Type: waterfilter

  Werkwijze

  • Type: filter
  • Vruchtbaarheid: 1 L / min


  99,95 99,95


  Titel: Katadyn Filter Hiker Pro Waterfilter - 310gr
  Prijs: € 99,95
  Productcode: 9200000020646480


   

Een reis begint met een droom, een uitdaging. Een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. De aanschaf van een waterzuiveringssysteem zoals de Katadyn Hiker Pro is hierbij essentieel. De garantie van schoon drinkwater geeft namelijk zekerhe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top