Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sanbo Mini massage gun - Sport en Relax Massage -


 • Sanbo Mini massage gun - Sport en Relax Massage -
  Sanbo Mini massage gun - Sport en Relax Massage - Wil jij jouw spierherstel bevorderen, een pijntje verhelpen of gewoon even relaxen? Dan is de SANBO Massage Gun Mini perfect geschikt voor jou! Profiteer van bevorderende Deep-Tissue of ontspanning massage waar jij ook wil én zonder dat je een "groot" apparaat mee hoeft te nemen.
  Spierherstel - Ontspanning - Bewegingsvrijheid De SANBO Massage Gun helpt bij herstel van de spieren na een (intensieve)training en voorkomt blessures. Met de vernieuwde klopmassage technologie worden je spieren intensief gemasseerd.
  Door de spieren te behandelen met de SANBO Massage Gun bevorder je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Dit is de beste manier om herstel te optimaliseren en jouw spieren voor te bereiden op een zware inspanning. Door het gebruik van een Massage Gun, reduceer je de kans op een vervelende blessure tot 60%.

  Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals!
  De SANBO Massage Gun is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit de SANBO Massage Gun gehaald kan worden en de werking van de SANBO Massage Guns te waarborgen.
  De SANBO Massage Gun wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en België. In deze praktijken helpt de SANBO Massage Gun bij het assisteren van therapeuten bij massage maar wordt het ook aangeraden als “after-care” na een behandeling van een therapeut om herhaling van blessures te voorkomen. De voordelen van de SANBO Massage Gun Mini;
  Versnelt herstel van de spieren Stimuleert bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen Verhoogt de mobiliteit van de spieren Verhoogt 1RM capaciteit van de spieren Verlaagt stress SANBO Massage App
  Door middel van uitleg over de massage richting, tijdsduur van de massage, opzetstukken en anatomie zorgt de SANBO Massage App ervoor dat jij het maximale uit jouw massage sessie kan halen! Ook kan er in het E-Book gelezen worden over verschillende studies die met Massage Guns zijn uitgevoerd. Zo krijg jij de professionele begeleiding die jouw spieren verdienen! Gratis te downloaden in de iOS & Google Play Store!

  De SANBO Massage Gun Mini:
  Professioneel Massage Merk
  Inclusief Gratis App met uitleg
  Europees geassembleerd
  RX40–Motoren
  1800 mAh Accu
  30-45 dB
  Beschermd tegen oververhitting RX Type-Motoren – Dring dieper door in uw spieren Doordat SANBO gebruik maakt van haar eigen ontwikkelde RX-40 motor kan er tot 60% dieper gemasseerd worden t.o.v. de standaard Massage-Apparaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die dieper in de spier liggen ook afgevoerd worden wat het herstel optimaliseert. Specificaties:
  Merk: SANBO
  Inclusief Gratis App & E-Book
  2000-3200 RPM (6 verschillende standen)
  Verpakking: Massage gun, Oplader, handleiding en 5 opzetstukken
  Kleur: Zwart
  6 Snelheidsstanden
  Lichtgewicht & Stevige grip
  Draadloos te gebruiken
  1 jaar garantie
  Anti val en verhittingsbeveiliging
  Sterke Lithium-ion batterij
  Materiaal: ABS
  Gewicht: 700 Gram
  30-45 DB Geluid

  Inhoud Verpakking:
  1 x Sanbo Massage Gun Mini
  1 x Sanbo Oplaadkabel
  5 x Sanbo opzetstuk
  1 x Sanbo APP
  1 x Sanbo Draagkoffer
  1 x Gebruiksaanwijzing LET OP: Gebruik dit apparaat niet langer 15 minuten aan een stuk op hetzelfde lichaamsdeel! Bij blessureleed of andere klachten/aandoeningen, raadpleeg eerst uw begeleidende arts.

  37,99 37,99


  Titel: Sanbo Mini massage gun - Sport en Relax Massage -
  Prijs: € 37,99
  Productcode: 9300000070380916


   

Wil jij jouw spierherstel bevorderen, een pijntje verhelpen of gewoon even relaxen? Dan is de SANBO Massage Gun Mini perfect geschikt voor jou! Profiteer van bevorderende Deep-Tissue of ontspanning massage waar jij ook wil én zonder dat je een "groo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top