Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips AMF220/15 - 3-in-1 Luchtreiniger, ventilat


 • Philips AMF220/15 - 3-in-1 Luchtreiniger, ventilat
  Philips AMF220/15 - 3-in-1 Luchtreiniger, ventilat Zorg voor een gezonde en comfortabele woning met de Philips 3-in-1 luchtreiniger AMF220/15. Het HEPA-filter zuivert de lucht van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen, en de 350° draaiende ventilator verspreidt de schone lucht door de kamer. Daarbij beschikt deze luchtzuiveraar over een koel- & opwarmfunctie, waardoor jouw kamer lekker wordt verwarmd bij koude dagen of juist een verfrissend briesje geeft tijdens de warme dagen. Dit multi-functioneel zorgt dus in korte tijd voor een optimaal leefklimaat in je woon- en/of slaapomgeving!


  Pluspunten:
  Verwijdert tot 99,9% van de virussen en aerosolen uit de lucht Eenvoudig te bedienen met magnetische afstandsbediening Met de instelbare oscillatie van 350° bereik je iedere hoek van de kamer Goed om te weten:
  De 3-in-1-luchtzuiveraar heeft geen afneembaar waterreservoir
  Belangrijkste kenmerken van de Philips 3-in-1 Luchtzuiveraar, -ventilator en -verwarming: Verwijdert tot 99,9% van virussen en aerosolen uit de lucht
  Het HEPA filter in Philips luchtreinigers vangen de kleinste ronddwarrelende deeltjes uit de lucht zoals bijvoorbeeld fijnstof maar ook virussen en aerosolen (kleine druppeltjes die bijvoorbeeld bij het hoesten of niezen vrijkomen en virussen kunnen bevatten).

  Gebruikerstip
  Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn. Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar voor sommige mensen is het nog belangrijker waaronder zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen (astma of COPD) of allergieën merken het eerder als de lucht vervuild is en ondervinden veel last van een slechte luchtkwaliteit. Op warme dagen kan de luchtkwaliteit sterk achteruit gaan door het ontstaan van smog. De droogte zorgt er ook voor dat er meer fijnstof in de lucht zit. Let wel: voor het optimaal functioneren van de luchtreiniger is het van essentieel belang dat er geen ramen en/of deuren openstaan.

  CADR
  CADR staat voor Clean Air Rate Delivery, ofwel de snelheid waarmee een luchtreiniger een kamer kan filteren. Een hoge CADR-waarde bij een verontreiniging betekent dat de luchtreiniger de betreffende verontreiniging zeer effectief uit de lucht filtert. De CADR-waarde is een internationale standaard van de AHAM. Met behulp van deze waarde kunnen consumenten luchtreinigers snel en eenvoudig met elkaar vergelijken. De Philips luchtreiniger AMF220/15 zorgt voor een betere toevoer van schone lucht tot 165 m³/u CADR. Geniet in slechts 17.5 minuten van schone lucht in een ruimte van 20 m².

  Effectieve zuivering
  Het HEPA-filtersysteem FYM220/30 verwijdert 99,95% van deeltjes zo klein als 0,=3 micron**. Het systeem heeft drie lagen: een voorfilter, een HEPA-filter en een actievekoolstoffilter. Het voorfilter houdt de grote deeltjes tegen, zoals stof en haar. Daarna vangt het HEPA-filter schadelijke stoffen op zoals virussen, bacteriën, huisstof, huidschilfers van huisdieren, pollen, vervuiling van buitenshuis, huisstofmijt, schimmelsporen, rook en andere allergenen en verontreinigende stoffen. Tot slot verwijdert het actievekoolstoffilter schadelijke gassen en onaangename geuren. Langdurige prestaties dankzij de levensduur van 24 maanden.

  Clean Home+ -app
  Met de Philips Clean Home+-app haal je alles uit jouw connected luchtreiniger van Philips. Met de app kun je het apparaat overal bedienen en daarnaast de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis in realtime volgen. Ook biedt de app een persoonlijke coach die aanwijzingen geeft over het verbeteren van de luchtkwaliteit om blootstelling aan vervuiling en allergenen te verminderen.

  Modus zuiverende ventilator & verwarming
  Hiermee zorg je voor een zachte stroom aan frisse lucht: ideaal om kamers bij hogere temperaturen comfortabeler te maken. De ventilatormodus blaast alleen gezuiverde lucht uit, zodat je thuis kunt genieten van het inademen van schone en frisse lucht. Het keramische element verwarmt de lucht in slechts 3 seconden, zodat koelere omgevingen snel warmer aanvoelen. De verwarmingsmodus blaast alleen gezuiverde lucht uit, zodat je thuis kunt genieten van het inademen van schone en behaaglijke lucht. Kies uit 3 ventilatorniveaus: 7,5 W, 15 W en 25 W of 3 verwarmingsniveaus: 1250 W, 1500 W of 2200 W. Bij iedere stand komt er gezuiverde lucht uit, zodat je kunt genieten van het inademen van pure en schone lucht.

  Lichtregeling en slaapmodus
  3 standen voor het verlichte display. Bij volledige verlichting brandt een lichtring om de verwarmings- of ventilatormodus en de luchtkwaliteitsensor aan te geven. Bij gedeeltelijk verlichting wordt alleen de luchtkwaliteitsensor weergegeven. Bij de slaapstand worden alle lampjes op het apparaat uitgeschakeld.

  3-laagse filtering
  Bekijk in één oogopslag de realtime luchtkwaliteit in uw huis. Het display toont het niveau van allergenen, gassen en PM2.5 in numerieke vorm en met een intuïtieve kleurenring. De kleurenring geeft extra visuele informatie, variërend van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).

  Luchtkwaliteit in beeld
  Bekijk in één oogopslag de realtime luchtkwaliteit in uw huis. Het display toont het niveau van allergenen, gassen en PM2.5 in numerieke vorm en met een intuïtieve kleurenring. De kleurenring geeft extra visuele informatie, variërend van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).

  Oscillatie van 350°
  Het design zonder bladen produceert een constante stroom gezuiverde lucht zonder blootliggende, sneldraaiende bladen voor meer veiligheid. Door de instelbare oscillatie van 350° kan je de lucht naar behoefte door de kamer laten circuleren.

  Ideaal voor kleine tot medium kamer
  Perfect bij elke plek in je huis. De Philips luchtreiniger is ontworpen voor kleine ruimtes tot 49 m², zoals de slaapkamer of de babykamer van je pasgeboren kindje.

  Specificaties: Performance
  Geschikt zuiveringsgebied: 39 m2 CADR (deeltjes): 150 m³/u Filtratie van deeltjes: 99,95% (0,=3 μm) Aanbevolen levensduur van het filter: 24months Virusfiltratieniveau: 99,9% Geluidsniveau: 47-61 dB(A) Kenmerken
  Luchtkwaliteitssensor: Deeltjes (PM2,5) Luchtkwaliteitsfeedback: In cijfers en met kleurcode 360°-zuivering Slaapmodus Timer voor automatisch uitschakelen Veiligheidsvergrendeling voor kinderen Gebruikersinterface Filtratielagen
  Actieve koolstof HEPA-filter Voorfilter Ontwerp en afwerking
  Kleur(en): Metallic zwart Type bedieningspaneel: Contact Materiaal hoofdunit: Plastic Display: LED-scherm Inhoud
  3-in-1 luchtzuiveraar Geïntegreerd filter Afstandsbediening Technische specificaties
  Voltage: 220 - 240 volt Frequentie: 220 - 240 Hz Snoerlengte: 1,8 m Ventilator met 3 standen: 7,5-15-25 W Verwarming met 3 standen: 1250W-1500W2200W Gewicht en afmetingen
  Productgewicht: 4,9 kg Gewicht (incl. verpakking): 7,2 kg Afmetingen van product (l x b x h): 25 x 25 x 59 mm Afmetingen van verpakking (l x b x h): 31 x 30 x 64 mm

  249,00 249


  Titel: Philips AMF220/15 - 3-in-1 Luchtreiniger, ventilat
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9300000024256502


   

Zorg voor een gezonde en comfortabele woning met de Philips 3-in-1 luchtreiniger AMF220/15. Het HEPA-filter zuivert de lucht van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen, en de 350° draaiende ventilator verspreidt de schone lucht door de kame....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top