0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HGX muggenstekker - 45ml - navulbaar - continue be • HGX muggenstekker - 45ml - navulbaar - continue bestrijding van muggen - werkt ca 2 maanden

  HGX muggenstekker - 45ml - navulbaar - continue be HGX muggenstekker voor het effectief bestrijden van muggen HGX muggenstekker verspreidt continu een reukloze damp die in de lucht blijft hangen en muggen effectief bestrijdt. Muggen zijn vooral ’s avonds en ’s nachts actief en veroorzaken veel hinder. HGX muggenstekker is een effectief middel tegen muggen op de slaapkamer. De continue reukloze damp die wordt verspreidt, elimineert niet alleen de reeds aanwezige muggen, maar ook muggen die naar binnen vliegen. 1 vulling is genoeg voor ongeveer 2 maanden.

  Effectieve bestrijdingsmiddel Continue bestrijding van muggen Werkt ca 2 maanden lang Navulbaar HGX muggenstekker is een stekker die continu een reukloze damp verspreidt die in de lucht blijft hangen. De muggen worden door deze damp gedood. Deze stekker werkt ca 2 maanden lang en is navulbaar.

  Gebruik HGX muggenstekker
  Wij raden aan om in de slaapkamers 2 uur voor het slapengaan, de stekkers in gebruik te nemen. Verwijder de dop van het flesje en plaats het in de stekker. Draai vervolgens het flesje totdat het in zijn geheel vastzit. Plaats vervolgens de stekker in het stopcontact. Het duurt ongeveer 2 uur voordat het middel afdoende werkt. Na maximaal 10 uur de muggenstekker weer uit het stopcontact halen.

  HG Doet wat het belooft!
  HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

  16,29 16,29


  Titel: HGX muggenstekker - 45ml - navulbaar - continue be
  Prijs: € 16,29
  Productcode: 9200000133149523


   

HGX muggenstekker voor het effectief bestrijden van muggen HGX muggenstekker verspreidt continu een reukloze damp die in de lucht blijft hangen en muggen effectief bestrijdt. Muggen zijn vooral ’s avonds en ’s nachts actief en veroorzaken veel hinder....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top