0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MM Brands Vliegengordijn – Magnetisch Deurhor – Ho • MM Brands Vliegengordijn – Magnetisch Deurhor – Horgordijn Voor Deur - 210 x 90 cm

  MM Brands Vliegengordijn – Magnetisch Deurhor – Ho Heerlijk om de deuren te openen en te genieten van frisse wind in de ruimte waar jij op dat moment bent. Helaas is dit voor korte duur wanneer jij gestoord wordt van alle insecten die langs je oren heen razen. Tijd om hier iets aan te doen en gun jezelf meer rust met het MM Brands Vliegengordijn.

  Het vliegengordijn van MM Brands is er speciaal op gemaakt zodat jij gemakkelijk alle vervelende vliegen en insecten buiten de deur houdt zonder te veel gedoe. Daarbij is de magnetische sluiting éxtra sterk maar loop jij toch zonder moeite in- en uit jouw deur.

  Jouw voordelen:
  ✔Geen vervelende gordijnslierten in je gezicht – Een kralengordijn kan nog wel eens vervelend zijn wanneer je met volle handen door de deur probeert te lopen. Het MM Brands vliegengordijn is handsfree en daarbij niet vervelend in gebruik.
  ✔Geschikt voor dieren en kinderen – Doordat het MM Brands Vliegengordijn handsfree is, is hij zelfs geschikt voor dieren en kinderen om hier gemakkelijk gebruik van te maken.
  ✔Ben vervelende insecten te slim af – De gaten in het hor zijn de klein voor de insecten om binnen te dringen, maar groot genoeg voor een frisse wind in jouw ruimte.

  Handsfree te gebruiken
  Het MM Brands Vliegengordijn is handsfree. Dit betekent dat wanneer jij met bijvoorbeeld jouw handen vol met boodschappen zonder moeite de deur binnenstapt. De magneten gaan namelijk gemakkelijk van elkaar af wanneer jij druk op het hor zet, waardoor het gordijn zichzelf opent en jij zonder moeite jouw ruimte binnenloopt.

  Luxe design
  Een vliegengordijn is vaak niet jouw grootste pronkstuk in huis, maar dat is bij het vliegengordijn van MM Brands toch net anders. Hij heeft namelijk een rustige look, waardoor hij niet zal vloeken met het interieur. Overigens is de kleur van het vliegengordijn zwart zodat vlekjes niet zichtbaar zijn op het doek.

  Gemakkelijk te monteren op elke deur
  Het MM Brands Vliegengordijn is geschikt voor bijna elke deur. Dit, omdat hij binnen enkele seconden gemakkelijk op maat te knippen is. Bij het volgen van de gebruiksaanwijzing weet jij al snel hoe jij het vliegengordijn moet monteren. En één geluk heb je zeker: je hoeft niet te boren of te schroeven. Je monteert hem namelijk gemakkelijk met de bijgeleverde stevige punaises. De maximale grootte is 210 x 90 cm.

  Eigenschappen van het MM Brands Vliegengordijn
  ➡Snel en makkelijk te monteren;
  ➡Geschikt voor dier en kind;
  ➡Luxe uitstraling;
  ➡Past op elke deur;
  ➡Houdt insecten buiten.

  100% Tevredenheidsgarantie
  Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

  Is het vliegengordijn, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

  Bestel vandaag nog het MM Brands Vliegengordijn en ben insecten voorgoed te slim af!

  24,95 24,95


  Titel: MM Brands Vliegengordijn – Magnetisch Deurhor – Ho
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000073894267


   

Heerlijk om de deuren te openen en te genieten van frisse wind in de ruimte waar jij op dat moment bent. Helaas is dit voor korte duur wanneer jij gestoord wordt van alle insecten die langs je oren heen razen. Tijd om hier iets aan te doen en gun jez....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top