Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

KitchenLove Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel (2 • KitchenLove Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel (2 Stuks) - 56 ijsblokjes - Vierkant - BPA Vrij - 100% Silicone - Groen & Blauw

  KitchenLove Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel (2 Met deze KitchenLove Silicone ijsblokjesvormen met deksel heb jij altijd voldoende ijsblokjes in huis. Iedere ijsblokjesvorm maakt 28 blokjes en is volledig van siliconen gemaakt, 100% bpa-vrij en voedselveilig. Het plaatsen van de ijsblokjes in de vriezer is supereenvoudig met de handige silicone deksels. Wanneer de ijsblokjes klaar zijn haal je ze één-voor-één uit de vorm door op de onderkant te drukken. Of allemaal tegelijk door het flexibele siliconen materiaal te buigen. Zijn ze vies geworden? Afwassen doe je met de hand of in de vaatwasser.

  100% Siliconen Materiaal
  Waar andere ijsblokjesvorm slechts voor een klein deel van siliconen zijn gemaakt bestaat deze ijsblokjesvorm voor 100% uit silicone. Zelfs de deksel is van silicone gemaakt. Het materiaal 100% bpa-vrij en voedselveilig. Zo hoef jij geen zorgen te maken over plastic lekkage in je ijsblokjes.

  Handige deksel
  Met de silicone deksel vervoer je de ijsblokjes naar de vriezer zonder dat het water eruit stroomt. De opstaande rand om de ijsblokjesvorm zorgt ervoor dat het deksel niet aan de ijsblokjes vastplakt. Zo haal je de deksel makkelijk los zodra de ijsblokjes gereed zijn.

  IJsblokjes makkelijk losmaken
  Doordat de ijsblokjesvorm volledig van silicone is gemaakt is het zeer eenvoudig om de ijsblokjes los te maken. Druk simpelweg op onderkant van het ijsblokje dat je wilt losmaken en het blokje valt in jouw glas. Heb je een feest en veel ijsblokjes nodig? Buig de ijsblokjes vorm heen en weer boven een kom en alle ijsblokjes komen snel en eenvoudig los.

  Voordelen KitchenLove IJsblokjesvorm:
  ✅ 100% BPA-vrij Siliconen
  ✅ 28 ijsblokjes per vorm
  ✅ Met lekvrije deksel
  ✅ Quick & Easy Release
  ✅ Geschikt voor in de vaatwasser
  ✅ Set van 2

  Voor iedere gelegenheid
  Deze ijsblokjesvormen zijn perfect geschikt voor een rustig drankje in de tuin of gezellige BBQ-parties met vrienden. Koel jouw ijskoffie, ijsthee, cocktails, fruitsappen, punch, sangria, whiskey, water of ander favoriete drankje eenvoudig en snel met de KitchenLove ijsblokjesvormen.

  24,95 24,95


  Titel: KitchenLove Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel (2
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000031502965


   

Met deze KitchenLove Silicone ijsblokjesvormen met deksel heb jij altijd voldoende ijsblokjes in huis. Iedere ijsblokjesvorm maakt 28 blokjes en is volledig van siliconen gemaakt, 100% bpa-vrij en voedselveilig. Het plaatsen van de ijsblokjes in de ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top