Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm - PFAS-vrij • BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm - PFAS-vrij

  BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm - PFAS-vrij Deze PFAS-vrije wok is een voortreffelijke pan voor de veeleisende kok. De BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, met name voor inductie. De aluminium basis, een stevige stalen inductieplaat en een hoogwaardige antiaanbaklaag zorgen ervoor dat aanbakken en vastplakken verleden tijd is.

  BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm Geschikt voor alle warmtebronnen, met name inductie
  Ideaal voor inductie door 5,5 mm dikke bodem met magnetische laag
  Snelle opwarming en perfecte warmteverdeling
  PFAS-vrije coating
  Geschikt voor gebruik in de oven (tot 160°C)
  Stevige kunststof greep wordt minder snel heet tijdens bakken

  De pan in gebruik
  Deze wok is met zijn hoge rand ideaal voor het roerbakken van je gerechten. Tip: Niet elke olie is geschikt om te wokken. Olijfolie kan bijvoorbeeld verbranden bij hoge temperaturen, kies daarom voor kokosolie, arachideolie of een andere olie geschikt voor hoge temperaturen. Over de serie Easy Induction Ceramic De BK Easy Induction Ceramic serie bestaat uit pannen met een perfecte warmteverdeling. Hierdoor zijn de pannen snel warm en vrijwel direct te gebruiken. Deze uit aluminium gemaakte pannen besparen tevens energie tijdens het koken. Kortom, een geweldige kookhulp bij het bereiden van diverse culinaire maaltijden. De serie bestaat uit verschillende formaten koekenpannen, hapjespannen, pannensets en wokpannen. Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

  72,00 72


  Titel: BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm - PFAS-vrij
  Prijs: € 72,00
  Productcode: 9300000032891769


   

Deze PFAS-vrije wok is een voortreffelijke pan voor de veeleisende kok. De BK Easy Induction Ceramic Wok - Ø30 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, met name voor inductie. De aluminium basis, een stevige stalen inductieplaat en een hoogwaardige an....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top