Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

3 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch Do • 3 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch Download

  3 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch Do Dit is een digitale code, vindbaar in je bol.com account voor een drie maanden Online Lidmaatschap. De code is geschikt voor o.a. de Nintendo Switch en te gebruiken in de Nintendo eShop. Geniet met Nintendo Switch Online van competitieve en coöperatieve online gaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

  Let op: De download code vind je in je bol.com account bij digitale producten.

  Hoe installeer ik het spel?
  Vind je code in je bol.com account bij 'digitale producten' en vervolgens bij 'games'. volg vervolgens de stappen die daar aangegeven staan en je kunt aan de slag met je game!

  Voordelen van een Online Lidmaatschap: Deel het plezier online - Speel online tegen rivalen en met je vrienden in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons en Super Smash Bros. Ultimate. Speel meer dan klassieke 100 NES- en Super NES-games altijd en overal. - Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online! Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft. Opslag cloud - Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken. Verbonden met de Nintendo Switch Online-app - Gebruik de speciale smartphone-app om in compatibele games te voicechatten en toegang te krijgen tot speciale functies voor games als Animal Crossing: New Horizons, Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2.
  Exclusieve aanbiedingen voor leden - Profiteer als lid van een reeks aanbiedingen, zoals Games op Proef, exclusieve games en producten die alleen leden van Nintendo Switch Online kunnen kopen. Hoe je een downloadcode gebruikt in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch
  Voor dat je begint: je hebt een internetverbinding en een Nintendo-account nodig om de Nintendo eShop op de Nintendo Switch te bezoeken. Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop te openen. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies Nintendo Switch Online links op het scherm. Voer de downloadcode van 16 tekens in. Sommige in winkels verkrijgbare kaarten voor Nintendo Switch-software bevatten zowel een controlenummer als een downloadcode. Zorg dat je de downloadcode invoert (geen streepjes in de cijferreeks) en niet het controlenummer (bevat streepjes, bijv. XXXX-A00000-000000, F50EEUR-A00000-000000). Letters en symbolen die niet in prepaidcodes voorkomen (waaronder O, I, Z, komma's, streepjes etc.), kunnen niet worden gebruikt op het schermtoetsenbord. Kies OKÉ. Zodra de code is bevestigd, begint het downloaden van de software. Het softwarepictogram verschijnt in het HOME-menu, met een balk die de downloadvoortgang toont. De voortgangsbalk verdwijnt zodra het downloaden van de game voltooid is.

  7,99 7,99


  Titel: 3 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch Do
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9200000102678306


   

Dit is een digitale code, vindbaar in je bol.com account voor een drie maanden Online Lidmaatschap. De code is geschikt voor o.a. de Nintendo Switch en te gebruiken in de Nintendo eShop. Geniet met Nintendo Switch Online van competitieve en coöperat....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top