AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

SkinBalance supplementen - voor huid, haar en nage


 • SkinBalance supplementen - voor huid, haar en nage
  SkinBalance supplementen - voor huid, haar en nage Heb jij last van huidproblemen zoals een onzuivere huid, droge plekken, een vette huid of een fletse uitstraling? Probeer dan SkinBalance van BAP Medical. Deze voedingssupplementen zijn speciaal gemaakt om de huid van binnenuit te verbeteren. Wat doet Skin Balance? SkinBalance is een verzameling vitaminen en mineralen die jouw huid van binnenuit ondersteunen. De capsules: Brengen en houden de huid in balans Verzorgen de huid van binnenuit Hebben bewezen werkende ingrediënten Ondersteunen celvernieuwing Zijn effectief voor huid, haar en nagels Ingrediënten SkinBalance bestaat uit:
  Laagmoleculair Hyaluronzuur
  Hyaluronzuur zorgt voor supergoede hydratatie, houdt vocht vast en versterkt de huidbarrière. Deze vorm (laagmoleculair) wordt bovendien veel beter opgenomen dan andere varianten. Paardenbloemextract (Taraxacum radix)
  Ondersteunt de reinigingsprocessen van het lichaam en daarmee een gezonde huid. Vitaminen B2 en Biotine (B8)
  De combinatie van deze vitaminen draagt bij aan een goede balans van huid, haar en nagels. Vitamine D3
  Vitamine D3 ondersteunt de gehele conditie van lichaam en huid, is betrokken bij de celvernieuwingscyclus en draagt bij aan goede celvernieuwing. Ook ondersteunt vitamine D3 het natuurlijk afweersysteem van het lichaam. Koper(sulfaat), Jodium (Kaliumjodide) en Selenium (Natriumseleniet)
  Deze ingrediënten hebben volgens de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid bewezen voordelen voor de huid. Daarnaast bevat SkinBalance vulstof, capsule, riboflavine en anti-klontermiddel.
  Hoe gebruik ik SkinBalance? Neem elke dag een halfuur tot een uur voor het slapengaan één SkinBalance-capsule. Neem niet meer dan twee capsules per dag. In één verpakking SkinBalance zitten 60 capsules. SkinBalance is veilig langere tijd te gebruiken. Blijf de voedingssupplementen jaar in, jaar uit gebruiken om de huid gezond, sterk en veerkrachtig te houden. Ook tijdens een zwangerschap en borstvoeding kun je de capsules gebruiken.

  32,60 32,6


  Titel: SkinBalance supplementen - voor huid, haar en nage
  Prijs: € 32,60
  Productcode: 9300000104802857


   

Heb jij last van huidproblemen zoals een onzuivere huid, droge plekken, een vette huid of een fletse uitstraling? Probeer dan SkinBalance van BAP Medical. Deze voedingssupplementen zijn speciaal gemaakt om de huid van binnenuit te verbeteren. Wat d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top