Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Litchy Boob Tape - Boobtape - Fashion Tape - BH Ta • Litchy Boob Tape - Boobtape - Fashion Tape - BH Tape - 5 Meter - Sandy

  Litchy Boob Tape - Boobtape - Fashion Tape - BH Ta BOOBTAPE
  Om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd voelt terwijl je een prachtige outfit draagt, kan je onze zachte en elastische boob tape gebruiken. Deze boob tape is ontworpen om ze te bedekken of te liften, of om ze af te vlakken of te versterken. Deze multifunctionele en langdurige tape blijft bij je terwijl je eeuwige herinneringen creëert.

  probeer deze boob tape in combinatie met onze tepelcovers voor totale bedekking.

  Waterproof Push up effect Makkelijk te gebruiken Gemakkelijk te verwijderen Ademend Onzichtbaar onder kleding
  Makkelijk te gebruiken
  De boobtape kan eenvoudig worden aangebracht en trekt niet aan de houdt bij het verwijderen. Achterop de verpakking zijn instructies te vinden van de optimale plak-mogelijkheden. De breedte van het product is 7.5 cm.

  Kwaliteit & specificaties
  De verpakking bevat 5 meter aan boobtape, zodat je ruimschoots kan genieten van het perfecte alternatief voor een bh. Voor optimale werking is de gebruiksduur van de boobtape maximaal 9 uur.

  Na onderzoek en testen hebben wij de allerbeste lijm voor alle producten ontwikkeld! Wij hebben een speciale formule waar wij onze Litchy Touch aan hebben toegevoegd, zodat alle producten gegarandeerd de hele avond blijven zitten, verwijdering volledig pijnloos is en jij de hele avond LIT kan blijven! Bij een steekproef van 1000 vrouwen gaf 88% aan dat Litchy het meest comfortabel was. Probeer daarom onze BodyLine en get #Litchyready with us!

  19,95 19,95


  Titel: Litchy Boob Tape - Boobtape - Fashion Tape - BH Ta
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000079272887


   

BOOBTAPE
Om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd voelt terwijl je een prachtige outfit draagt, kan je onze zachte en elastische boob tape gebruiken. Deze boob tape is ontworpen om ze te bedekken of te liften, of om ze af te vlakken of te verste....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top