AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

101Products Pull Up Bar - Optrekstang Fitness - Ma


 • 101Products Pull Up Bar - Optrekstang Fitness - Ma
  101Products Pull Up Bar - Optrekstang Fitness - Ma ✅ Montage zonder schroeven
  ✅ Belastbaar tot 200KG
  ✅ Veilig & makkelijk in gebruik
  ✅ Incl. montage video
  ✅ Gratis E-Book
  ✅ Overal mee naar toe te nemen

  Om thuis te sporten heb je echt geen complete home gym nodig. Sterker nog: voor veel van de meest effectieve sport oefeningen voor thuis heb je genoeg aan je eigen lichaamsgewicht. De pull-up bar is één van de meest geschikten fitnessapparaten voor in huis. Het is makkelijk in gebruik en doeltreffend om mee te trainen. De 101Products pull-up bar is de meest veelzijdige optrekstang die er op dit moment te verkrijgen is. Binnen enkele seconden heb je onze pull-up bar bevestigd zonder gaten in je deurpost te boren en kun je direct aan de slag om naar jouw droomlichaam toe te werken!

  Waarom al meer dan 4000 klanten hebben gekozen voor onze pull-up bar: ✔ Hoogwaardige kwaliteit materiaal
  ✔ Maximale draagkracht 200KG
  ✔ Gemonteerd binnen enkele seconden
  ✔ Veilig in gebruik
  ✔ Diversiteit aan oefeningen

  Eenvoudig te (de)monteren zonder schroeven en boren Het beste van onze pull-up bar: je hoeft geen gaten te boren in het kozijn! In plaats daarvan plaats je de optrekstang dankzij de geïntegreerde telescoopstang eenvoudig tussen het deurkozijn in een mum van tijd. Wij hebben een instructie filmpje voor jou gemaakt om het installeren nog makkelijker te maken. Neem de pull-up bar overal met naar toe en bouw je eigen gym of het nu thuis is, op kantoor of op vakantie.

  Veilig in gebruik Deze revolutionaire pull-up bar is veilig te gebruiken voor iedereen met een gewicht tot max 200kg. De pull-up bar beschikt over siliconen anti-slip pads, zodat de optrekstang stevig en veilig op zijn plek blijft, zonder lelijke plekken achter te laten op de deurpost. Ook is de bar voorzien voorzien van comfortabele grip kussens die zorgen voor een stevige grip en bescherming van de handpalmen bij het trainen van jouw droom lichaam.

  Train je lichaam als één geheel
  De pull-up bar is perfect voor een diversiteit aan oefeningen zoals: pull-ups, chin-ups, hanging knee raises, push-ups, dips, sit-ups, crunches en nog vele andere oefeningen! Door een breed scala aan oefeningen komt u snel en gemakkelijk in shape.

  Dit is waarom de pull-up een goede oefening is
  Pull-ups versterken de spieren rond je schoudergewrichten, wat voor een betere houding kan zorgen. Naast een meer natuurlijke houding, kunnen pull-ups ook leiden tot minder rugpijn, vooral als je de hele dag gebogen achter je computer zit. De pull-up activeert dus een hoop verschillende spieren in het bovenlichaam, hierdoor komen er veel groeihormonen vrij. Door deze oefening krijg je een echte V-vorm waar veel sporters van dromen. Er is bovendien een verband gelegd met een betere gezondheid op de lange termijn.

  100% Geld terug garantie
  We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met één van onze producten zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

  Bestel vandaag nog de 101Products pull-up bar en werk vanuit huis aan jouw ultieme droomlichaam!

  34,99 34,99


  Titel: 101Products Pull Up Bar - Optrekstang Fitness - Ma
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9300000007083381


   

✅ Montage zonder schroeven
✅ Belastbaar tot 200KG
✅ Veilig & makkelijk in gebruik
✅ Incl. montage video
✅ Gratis E-Book
✅ Overal mee naar toe te nemen

Om thuis te sporten heb je echt geen complete home gym nodig. Sterker nog: voor veel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top