Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter


 • OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter
  OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter Ga jij graag kamperen, hiken, of maak je graag lange wandeltochten? Dan zou het toch heerlijk zijn om zonder zware waterflessen te kunnen genieten van jouw avontuur? Goed nieuws, wij bij OnePro hebben de perfecte all-in-one oplossing voor jou! Wij zorgen ervoor dat je schoon drinkwater op elk moment en op elke plek bij je draagt!

  De Water Filter Straw van OnePro
  De Premium Water Filter Straw zorgt ervoor dat jij altijd gezond blijft. Hierdoor kun je echt genieten van je trip. Leuke extra: Door het gebruik van de Water Filter Straw bespaar je op maarliefst 2000 plastic flessen! Dus je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu! De OnePro Water Filter Straw filtert het water zo goed schoon dat 99.9999% van alle rotzooi uit je drinkwater is. Hieronder vallen: bacteriën, microplastics, protozoa en parasieten. (Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek)

  Waarom steeds meer avonturiers voor de Water Filter Straw van OnePro kiezen: Herbruikbaar: Met de Water Filter Straw van OnePro kun je maarliefst 1500 Liter water filteren voordat hij vervangen moet worden. Tegen die tijd bestaan er vast en zeker vliegende auto’s. Licht en compact: Door zijn kleine omvang en licht gewicht (0,1 kg) is dit product ideaal om overal mee naar toe te nemen. Je zult niet eens merken dat je het bij je hebt! Eenvoudig in gebruik: De Water Filter is geschikt voor bijna elke fles en is gemakkelijk aan te sluiten. Wil je water meenemen tijdens je tocht? Wij leveren een waterzak van 450 mL mee zodat je gemakkelijk water mee kan nemen. Eenvoudig onderhoud: Voor een optimale werking van het product kun je na elke filtering blazen op het filter zodat hij niet verstopt raakt. Super makkelijk.


  Populair cadeau voor familie, vrienden of kennissen die graag op reis gaan en buiten zijn Heb jij nou een vriend of familielid die helemaal weg is van avontuur? Dan is de Water Filter Straw van OnePro het perfecte cadeau!

  Whats in the box?

  Je ontvangt: ✓ OnePro Water Filter Straw ✓ Waterzak (450 mL) ✓ Karabijnhaak ✓ Waterslangetje ✓ Waterspuit

  Is de Water Filter Straw van OnePro, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis. Let op: De Water Filter Straw niet in de vaatwasmachine doen of invriezen. Hierdoor kan de filter beschadigen.

  Kies vandaag voor OnePro en drink er morgen op los!

  19,98 19,98


  Titel: OnePro® Waterfilter Straw - Personal Water Filter
  Prijs: € 19,98
  Productcode: 9300000101183182


   

Ga jij graag kamperen, hiken, of maak je graag lange wandeltochten? Dan zou het toch heerlijk zijn om zonder zware waterflessen te kunnen genieten van jouw avontuur? Goed nieuws, wij bij OnePro hebben de perfecte all-in-one oplossing voor jou! Wij zo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top