Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Norton 360 Premium 2022 10 apparaten 1 jaar - Fysi


 • Norton 360 Premium 2022 10 apparaten 1 jaar - Fysi
  Norton 360 Premium 2022 10 apparaten 1 jaar - Fysi Goed om te weten Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het mogelijk om dit uit te schakelen.
  Norton 360 Premium biedt krachtige beschermingslagen voor je apparaten en online privacy, allemaal in één oplossing. Je pc's, Macs®, tablets en smartphones worden beschermd tegen virussen, ransomware, phishing en andere online bedreigingen terwijl je online bankiert, winkelt en surft.

  Wanneer je persoonlijke gegevens via je apparaten verzendt, worden deze zowel thuis als onderweg beschermd met versleuteling van bankkwaliteit dankzij ons Secure VPN. Het helpt je te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens wanneer je verbinding maakt met wifi, zelfs openbare wifi.

  Norton 360 Premium biedt ook Cloudback-up voor pc als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware, plus ouderlijke toezicht. De Wachtwoordbeheer biedt de tools om je wachtwoorden en aanmeldingen te beheren. VOORAF BETAALD ABONNEMENT MET REGISTRATIE EN ACTIVERING ONLINE: Een betaalmethode (creditcard, overschrijving of PayPal) moet in je Norton-account worden opgeslagen om te activeren en te gebruiken. Er worden pas kosten in rekening gebracht als de vooraf betaalde voorwaarden zijn afgelopen. ABONNEMENT MET AUTOMATISCHE VERLENGING: Geen serviceonderbreking aangezien dit abonnement automatisch jaarlijks wordt verlengd. Als u niet wilt verlengen, kunt u de automatische verlenging op elk moment in je Norton-account annuleren.

  34,95 34,95


  Titel: Norton 360 Premium 2022 10 apparaten 1 jaar - Fysi
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000100996886


   

Goed om te weten Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het mogelijk om dit uit te schakelen.
Norton 360 Premium biedt krachtige beschermingsla....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top