AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Rolio WiFi adapter USB - 1800Mbps - WiFi 6 - Dual • Rolio WiFi adapter USB - 1800Mbps - WiFi 6 - Dual Antenne

  Rolio WiFi adapter USB - 1800Mbps - WiFi 6 - Dual Met de hoge kwaliteit WiFi 6 USB adapter van het Nederlandse merk Rolio kun je je huidige computer gemakkelijk voorzien van supersnel draadloos internet. Deze WiFi-adapter sluit je aan op een vrije USB poort op de computer waarna het mogelijk is om alle beschikbare draadloze netwerken te ontvangen. De Wifi adapter ondersteunt het allernieuwste WiFi 6 standaard. Hiermee behaalt de adapter draadloze snelheden tot wel 1800 Mbps op 2.4GHz en 5GHz netwerken. Daarnaast heeft deze adapter twee externe MIMO antennes voor verbeterde WiFi-dekking.

  Hoge snelheid 1800Mbps
  Premium kwaliteit
  Dual Antenne (Grote dekking)
  WiFi 6 standaard
  2,4 en 5 GHz
  USB 3.0
  Smart Anti-heat

  WiFi 6
  WiFi 6 is nieuw en is de opvolger van WiFi 5, de draadloze techniek waar bijna alle standaard WiFi adapters gebruik van maken. De topsnelheid van WiFi 6 is 3 keer hoger dan de topsnelheid van WiFi 5. Het zorgt er voor dat je binnen een netwerk data sneller doorstuurt. Handig als je bijvoorbeeld films in hoge kwaliteit streamt. Ook behoud je verder weg een hogere snelheid. Zo kijk je ook series in de bijkeuken als dat nu nog niet kan. De nieuwe draadloze techniek van WiFi 6 zorgt ook voor een betere WiFi-dekking en gebruikt de 802.11ax standaard. WiFi 6 werkt op zowel een hoge als een lage frequentie. Die lage frequentie komt beter door dikke muren en plafonds. Zo heb je ook op een andere verdieping nog WiFi. Al met al is WiFi 6 op alle vlakken een grote verbetering.

  Kies voor stabiel internet
  De twee mini antennes zorgen voor een zeer grote dekking van het WiFi signaal. Dit resulteert in een constant stabiele verbinding. De WiFi adapter van Rolio zal ook in een drukke omgeving snel en stabiel blijven. Dit betekend dat intensieve activiteiten geen probleem zijn, zoals bijvoorbeeld gamen en ondertussen een film streamen. De WiFi adapter maakt ook gebruik van een modern ventilatie ontwerp, zodat de adapter niet heet zal worden en geen geluid maakt.

  Werkt met: Windows (alle versies inclusief Windows 11)

  Let op: Deze WiFi adapter werkt alleen met Microsoft Windows!

  Toch drivers nodig?
  Check de bijgeleverde CD of download de drivers via https://rolio.nl - de handleiding is ook te vinden onder productspecificaties op deze pagina.

  32,95 32,95


  Titel: Rolio WiFi adapter USB - 1800Mbps - WiFi 6 - Dual
  Prijs: € 32,95
  Productcode: 9300000109068059


   

Met de hoge kwaliteit WiFi 6 USB adapter van het Nederlandse merk Rolio kun je je huidige computer gemakkelijk voorzien van supersnel draadloos internet. Deze WiFi-adapter sluit je aan op een vrije USB poort op de computer waarna het mogelijk is om a....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top