Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb


 • Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb
  Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb Geniet jij ook zo van lezen voor het slapen gaan? Het Somnifiq Leeslampje bevat perfect amberkleurig licht dat ervoor zorgt dat je ogen worden beschermd tegen schadelijk blauw licht net voor het slapen gaan. Tegelijkertijd zal dit leeslampje je lichaam stimuleren om op natuurlijke wijze meer melatonine aan te maken dat bijdraagt aan een goede nachtrust. Het Somnifiq LED lampje heeft 3 verschillende lichtstanden die je in kunt stellen. Van warm amber licht naar natuurlijk en wit licht, voor ieder doeleinde is de juiste lichtstand in te stellen. Daarnaast heeft elke lichtstand ook nog eens 3 dimstanden. Dit maakt het Somnifiq LED lampje geschikt voor veel meer dan alleen lezen. Het lampje is USB oplaadbaar en heeft een flexibele hals die 360 graden kan draaien. Het batterijleven is uitzonderlijk, 50h + (1000mah) op de laagste stand en met de batterijlevel indicator kun je altijd zien of het lampje bijna opgeladen moet worden. De klem heeft een goede grip zodat het lampje op verschillende oppervlakken vastgezet kan worden. Met het handige opbergzakje neem je het lampje overal mee naartoe, je perfecte reismaatje. Bevorder je nachtrust Nog even lekker een boek lezen voor het slapen gaan wordt nog fijner met de amber lichtstand van het Somnifiq LED leeslampje. Altijd omgevingsvriendelijk in te stellen door de 3 verschillende dimstanden. Amber licht beschermt tegen blauw licht en stimuleert de aanmaak van melatonine, een belangrijk slaaphormoon. Het warme licht van de amber stand zorgt bovendien voor rust en verkoeling in je ogen. Perfect als je rustig in slaap wil vallen.

  Altijd het gewenste licht voor jouw behoefte Het Somnifiq LED Leeslampje heeft nog twee andere dimbare lichtstanden die handig zijn voor verschillende doeleinden. De warme lichtstand is fijn tijdens het werken aan je bureau of laptop in de donkere uren. Het geeft genoeg licht maar beschermt tegen te veel blauw licht voor het slapen gaan. De natuurlijke lichtstand is vergelijkbaar met helder daglicht en zorgt voor een energieke uitwerking. Dit is bijvoorbeeld handig voor tijdens het kamperen.

  Milieuvriendelijk en duurzaam Het Somnifiq LED Leeslampje heeft een hoge batterijcapaciteit en komt inclusief USB oplaadkabel. Met de 1000mAh batterij brand het lampje tot wel 50 uur op de laagste licht stand. Met de handige LED batterij indicator kun je altijd het batterijlevel controleren. Zo kom je nooit onverwachts zonder licht te zitten :)

  Het Somnifiq LED Leeslampje ✔ 3 Verschillende Licht Standen
  ✔ 3 Verschillende Helderheden Per Lichtstand
  ✔ Hoge Batterijcapaciteit (1000mAh 50+)
  ✔ USB Oplaadbaar
  ✔ Inclusief USB kabel
  ✔ Slaapbevorderend
  ✔ Batterijlevel indicator
  ✔ Multifunctioneel
  ✔ Inclusief Opbergzakje

  Verstelbare klem en flexibele hals De verstelbare klem met goede grip zorgt ervoor dat je het lampje op verschillende oppervlakken vast kunt klemmen. Handig voor aan je bed, boek, bureau, laptop of kampeertafel. De flexibele hals is gemakkelijk te draaien in elke gewenste positie en zorgt er nog eens voor dat het lampje makkelijk is op te bergen.

  Specificaties: 1x LED Lampje 1x USB oplaadkabel 1x Opbergzakje

  17,95 17,95


  Titel: Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000048093676


   

Geniet jij ook zo van lezen voor het slapen gaan? Het Somnifiq Leeslampje bevat perfect amberkleurig licht dat ervoor zorgt dat je ogen worden beschermd tegen schadelijk blauw licht net voor het slapen gaan. Tegelijkertijd zal dit leeslampje je lich....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top