0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb • Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amber licht - 360°C Flexibele Nek - USB Oplaadbaar - Voor in Bed - Klemlamp voor Volwassenen en Kinderen - Slaapkamer Lampje

  Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb Geniet jij ook zo van lezen voor het slapen gaan? Maar leiden felle lampen al snel tot irritatie aan de ogen en moeite met in slaap komen? Dan kan het Somnifiq leeslampje uitkomst bieden. Dit leeslampje bevat perfect amberkleurig licht, waardoor je jouw blootstelling aan blauwlicht zoveel mogelijk kan beperken voor het slapen gaan. Dit zal de natuurlijke aanmaak van melatonine(het slaaphormoon)stimuleren wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

  Verder heeft het Somnifiq LED lampje nog 2 andere lichtstanden; een natuurlijke lichtstand en een warme lichtstand. Elke lichtstand heeft vervolgens ook nog eens 3 dimstanden. Kies voor elk doeleinde het juiste soort licht. Het leeslampje is USB oplaadbaar, heeft een 360 graden draaibare hals, kan overal vastgezet worden en heeft een uitzonderlijk lange batterijduur. Kortom, het lampje is van alle gemakken voorzien, zodat jij overal heerlijk kan lezen.
  Bevorder je nachtrust Nog even lekker een boek lezen voor het slapen gaan wordt nog fijner met de amber lichtstand van het Somnifiq LED leeslampje. Altijd omgevingsvriendelijk in te stellen door de 3 verschillende dimstanden. Amber licht beschermt tegen blauw licht en stimuleert de aanmaak van melatonine, een belangrijk slaaphormoon. Het warme licht van de amber stand zorgt bovendien voor rust en verkoeling in je ogen. Perfect als je rustig in slaap wil vallen.

  Altijd het gewenste licht voor jouw behoefte Het Somnifiq LED Leeslampje heeft nog twee andere dimbare lichtstanden die handig zijn voor verschillende doeleinden. De warme lichtstand is fijn tijdens het werken aan je bureau of laptop in de donkere uren. Het geeft genoeg licht maar beschermt tegen te veel blauw licht voor het slapen gaan. De natuurlijke lichtstand is vergelijkbaar met helder daglicht en zorgt voor een energieke uitwerking. Dit is bijvoorbeeld handig voor tijdens het kamperen.

  Milieuvriendelijk en duurzaam Het Somnifiq LED Leeslampje heeft een hoge batterijcapaciteit en komt inclusief USB oplaadkabel. Met de 1000mAh batterij brand het lampje tot wel 50 uur op de laagste licht stand. Met de handige LED batterij indicator kun je altijd het batterijlevel controleren. Zo kom je nooit onverwachts zonder licht te zitten :)

  Het Somnifiq LED Leeslampje
  ✓ 3 Verschillende Licht Standen
  ✓ 3 Verschillende Helderheden Per Lichtstand
  ✓ Met slaapbevorderend Amber licht
  ✓ Gaat lang mee dankzij de hoge batterijcapaciteit (1000mAh, 50+ uur)
  ✓ Geen gedoe met batterijen dankij de ingebouwde USB oplaadbare batterij.
  ✓ Inclusief Opbergzakje en USB oplaadkabel
  Verstelbare klem en flexibele hals De verstelbare klem met goede grip zorgt ervoor dat je het lampje op verschillende oppervlakken vast kunt klemmen. Handig voor aan je bed, boek, bureau, laptop of kampeertafel. De flexibele hals is gemakkelijk te draaien in elke gewenste positie en zorgt er nog eens voor dat het lampje makkelijk is op te bergen.

  Specificaties: 1x LED Lampje 1x USB oplaadkabel 1x Opbergzakje

  21,99 21,99


  Titel: Somnifiq LED Leeslampje met Klem – voor Boek - Amb
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000048093676


   

Geniet jij ook zo van lezen voor het slapen gaan? Maar leiden felle lampen al snel tot irritatie aan de ogen en moeite met in slaap komen? Dan kan het Somnifiq leeslampje uitkomst bieden. Dit leeslampje bevat perfect amberkleurig licht, waardoor je j....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top