Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Motorola Moto e32s - 32GB - Grijs


 • Motorola Moto e32s - 32GB - Grijs
  Motorola Moto e32s - 32GB - Grijs De moto e32s heeft het slanke maar duurzame design en de ultrabrede display waar je op zit te wachten. Geniet van soepele beelden op een vloeiend 6,5 inch 90Hz HD+-display. Geef je creativiteit de vrije loop met een drievoudig camerasysteem met Kunstmatige intelligentie en snelle scherpstelling.

  Beeldscherm Breng je favoriete content tot leven op een prachtig ultrabreed scherm met een snelle vernieuwingsfrequentie van 90 Hz. Hiermee schakel je soepel en vloeiend tussen apps, gamen en scrollen.

  Camera Wees creatief en krijg je beste resultaten of je nu extreme close-up of een prachtig portret met een vervagend effect vastlegt. De snel scherpstellende 16 MP camera zorgt voor een scherpe, verbluffende resultaten, zelf als de belichting niet perfect is.

  Prestaties De octa-coreprocessor geeft je telefoon een boost op alle fronten. Geniet van hogere vernieuwingsfrequentie, betrouwbaarder netwerkverbindingen, soepele prestaties en een goed energieverbruik. Voel hoe je telefoon snel reageert op elke aanraking, tik en veeg dankzij 3GB RAM.

  Batterij De indrukwekkende 5000 mAh accu zorgt ervoor dat je langer kunt werken en genieten zonder je zorgen te hoeven maken dat je geen power meer hebt.

  119,00 119


  Titel: Motorola Moto e32s - 32GB - Grijs
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9300000100703919


   

De moto e32s heeft het slanke maar duurzame design en de ultrabrede display waar je op zit te wachten. Geniet van soepele beelden op een vloeiend 6,5 inch 90Hz HD+-display. Geef je creativiteit de vrije loop met een drievoudig camerasysteem met Kunst....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top