Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP 15s-eq2710nd - Laptop - 15.6 inch


 • HP 15s-eq2710nd - Laptop - 15.6 inch
  HP 15s-eq2710nd - Laptop - 15.6 inch Multitasken van dagelijkse taken met voldoende opslag en gemidelde beeldkwaliteit: Deze HP 15s-eq2710nd laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Dankzij het anti-glare scherm werk je ook in lichte omgevingen comfortabel.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint. Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart. Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart. Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. De AMD Ryzen 3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 30 seconden is opgestart. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Een 15.6 inch scherm biedt veel werkruimte. De Full HD resolutie zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's.

  Goed om te weten - Deze laptop is voorzien van Windows 11 Home.
  - De behuizing is gemaakt van kunststof.
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler.
  - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord.

  399,00 399


  Titel: HP 15s-eq2710nd - Laptop - 15.6 inch
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9300000020658300


   

Multitasken van dagelijkse taken met voldoende opslag en gemidelde beeldkwaliteit: Deze HP 15s-eq2710nd laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Dankzij het anti-glare scherm werk je ook in lic....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top