Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Inpro Pizzaschep RVS - Rond - Voor BBQ en oven - P • Inpro Pizzaschep RVS - Rond - Voor BBQ en oven - Pizzaspatel - Taartschep - Houten handvat - BBQ Gereedschap - Keukengerei - 30 cm diameter - Spatel

  Inpro Pizzaschep RVS - Rond - Voor BBQ en oven - P Ooit uw vingers verbrand doordat u heerlijke gerechten niet makkelijk in/uit de oven of BBQ kon krijgen? Met deze geweldige pizzaschep is dat probleem verleden tijd. De pizzaspatel helpt u de heerlijkste gerechten op een simpele manier te verplaatsen, zonder uw vingers te verbranden.

  Mooi Design

  Het ronde en dunne ontwerp maakt de roestvrijstalen pizzaschep elegant en stevig. Daarnaast kan de pizzaschep prima samenwerken met ander keukengerei. De pizzaschep beschikt over een groot houten handvat met ophanggat. Het handvat voorkomt brandwonden en is handig op te bergen door het dunne design en ophanggat aan het handvat. Zo kunt u uw pizza's, brood, cupcakes, taart, etc makkelijk verplaatsen. Daarnaast kan de spatel door de grote diameter ook gebruikt worden als deksel, om zo het RVS blad te verwarmen.

  Handig te reinigen

  De RVS pizzaschep is vaatwas bestendig. Ook is de spatel makkelijk schoon te maken met de hand. Door de klinknagel bevestiging blijven er geen vervelende etensresten zitten die moelijk zijn schoon te maken. Hierdoor is de pizzaschep gemakkelijk te reinigen met ontvetter of afwasmiddel, of met een vaatwasser.

  Voordelen:
  Handig in gebruik Makkelijk, eenvoudig en effieciënt Dun en stevig RVS blad Stevig, hittebestendig, houtenhandvat RVS Materiaal Vaatwas bestendig Makkelijk te reinigen met de hand Geschikt voor pizza, taart, enzo 30 cm diameter (ruime maat voor uw gerecht)

  24,99 24,99


  Titel: Inpro Pizzaschep RVS - Rond - Voor BBQ en oven - P
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000008600231


   

Ooit uw vingers verbrand doordat u heerlijke gerechten niet makkelijk in/uit de oven of BBQ kon krijgen? Met deze geweldige pizzaschep is dat probleem verleden tijd. De pizzaspatel helpt u de heerlijkste gerechten op een simpele manier te verplaatse....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top