Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Closure/Continuation (CD)


 • Closure/Continuation (CD)
  Closure/Continuation (CD) De Britse rockband Porcupine Tree keert in 2022 terug, na een onderbreking van meer dan tien jaar, met een nieuw studioalbum Closure/Continuation.

  Porcupine Tree zijn Steven Wilson, Richard Barbieri en Gavin Harrison, een zeer invloedrijke, 'genre-verleggende' rockband uit 1987 opgericht door Wilson.

  De band heeft er het volgende over te zeggen:

  "'Harridan' en een paar van de andere nieuwe nummers zijn al in de maak sinds kort na de release van The Incident. Ze leefden aanvankelijk op een harde schijf in een langzaam groeiend computerbestand met de aanduiding PT2012, later omgedoopt tot PT2015, PT2018, enzovoort. Er waren momenten dat we zelfs vergaten dat ze er waren, en momenten dat ze ons aan het hoofd zeurden om ze af te maken en te zien waar ze ons zouden brengen. Luisterend naar de afgewerkte stukken, was het duidelijk dat dit niet te vergelijken was met een van onze werken buiten de band - het gecombineerde DNA van de mensen achter de muziek betekende dat deze tracks iets vormden wat onmiskenbaar, onmiskenbaar, duidelijk een Porcupine Tree plaat was. Je hoort al dat DNA dwars door 'Harridan' heen stromen."

  Closure/Continuation is een zeven tracks tellend album (de track listing is nog niet bekend gemaakt) en zal verkrijgbaar zijn op CD, 2LP zwart vinyl, 2LP blauw vinyl en als twee limited edition box sets (3LP of 2CD+blu-ray).

  18,99 18,99


  Titel: Closure/Continuation (CD)
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9300000062232194


   

De Britse rockband Porcupine Tree keert in 2022 terug, na een onderbreking van meer dan tien jaar, met een nieuw studioalbum Closure/Continuation.

Porcupine Tree zijn Steven Wilson, Richard Barbieri en Gavin Harrison, een zeer invloedrijke, 'genre....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top