0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adobe Premiere Elements 2022 - Nederlands/Engels/F


 • Adobe Premiere Elements 2022 - Nederlands/Engels/F
  Adobe Premiere Elements 2022 - Nederlands/Engels/F Vertel je verhalen en deel je herinneringen op creatieve manieren. Met de AI-technologie van Adobe Sensei* en de geautomatiseerde opties kun je snel en eenvoudig je onderwerp herkaderen, specifieke gedeelten selecteren om daar effecten aan toe te voegen, korrelig beeldmateriaal verscherpen en nog veel meer. Bewerk en exporteer video's in verticale of vierkante indeling - perfect voor social media. Breid je vaardigheden uit met 27 begeleide bewerkingen, waarmee je grappige bewegende overlays aan je video's toevoegt en details in schaduwen en hooglichten naar voren haalt. Orden moeiteloos je video's en maak gedenkwaardige creaties, zoals dynamische foto- en videodiavoorstellingen en bewegende socialmediaberichten. Comprimeer video's om ze eenvoudig te delen. En geniet van de nieuwe vormgeving die de software gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt.

  Kenmerken:

  Vertel je verhalen en deel je herinneringen op creatieve manieren.

  Geautomatische bewerking:
  Dankzij de AI-technologie van Adobe Sensei en de geautomatiseerde opties is het snel, eenvoudig en leuk om magische films te maken. Bewerk en exporteer je video's in verticale of vierkante indeling - perfect voor social media - zonder content te verliezen. Pas gemakkelijk het formaat van je video's voor bijvoorbeeld social media aan, terwijl je het belangrijkste element binnen het frame houdt. Selecteer specifieke gedeelten van je video's om die te bewerken, maak korrelig, bij weinig licht gemaakt beeldmateriaal moeiteloos scherper, haal foto's uit je video, en nog veel meer. Stapsgewijze begeleide bewerkingen:
  Vaardigheden ontwikkelen is kinderspel met 27 begeleide bewerkingen. Volg gewoon de stappen om snel correcties aan te brengen of in het oog springende effecten, overgangen en animaties toe te voegen. Verfraai je video's met bewegende overlays, haal moeiteloos verborgen details in de donkerste of lichtste gedeelten van je video's naar voren, maak mooie films met dubbele belichting en nog veel meer. Maken en delen:
  Maak een vliegende start vanuit het handige beginscherm en ontdek de nieuwe mogelijkheden van het product. Maak indruk met je foto's en video's en vertel je verhalen met opvallende nieuwe diapresentatiestijlen. Comprimeer videobestanden om ze eenvoudig te delen op het web, social media en nog veel meer. Maak bewegende socialmediaberichten en dynamische videocollages, en voeg titels, overgangen, muzieksoundtracks en thema's aan je films toe. Deel je films op verschillende manieren met vrienden en familieleden: Maak grappige GIF's die je eenvoudig op social media kunt delen. Deel je creaties op YouTube en Vimeo. Deel je creaties via dvd (alleen Windows) en hdtv. Importeer, bewerk en deel HEIF-fotobestanden en HEVC-videobestanden in zowel Windows als macOS. Wanneer je de software start, worden je video's automatisch als prachtige diavoorstellingen en collages weergegeven. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei.* Moeiteloos ordenen:
  Breng automatisch orde aan in de chaos. Dankzij de AI-technologie van Adobe Sensei vind je je foto's en video's in een handomdraai terug met slimme tags, gezichtsherkenning en nog veel meer. Er wordt automatisch een back-up gemaakt van je catalogusopzet, zodat je die gemakkelijk kunt herstellen en je zorgeloos kunt werken. Geniet van de nieuwe vormgeving die de software nog gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt. Beschikbare taalopties:
  Nederlands/Engels/Frans/Duits/Italiaans/Spaans/Pools/Tsjechisch/Zweeds/Japans

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  94,95 94,95


  Titel: Adobe Premiere Elements 2022 - Nederlands/Engels/F
  Prijs: € 94,95
  Productcode: 9300000050261749


   

Vertel je verhalen en deel je herinneringen op creatieve manieren. Met de AI-technologie van Adobe Sensei* en de geautomatiseerde opties kun je snel en eenvoudig je onderwerp herkaderen, specifieke gedeelten selecteren om daar effecten aan toe te voe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top