AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Acer Aspire TC-1660 - DT.BGVEH.00T • Acer Aspire TC-1660 - DT.BGVEH.00T

  Acer Aspire TC-1660 - DT.BGVEH.00T Alledaagse taken hoeven niet saai te zijn. De donkere behuizing van de Aspire TC herbergt krachtige hardware voor effectieve multitasking. Wissel moeiteloos tussen taken met Intel processoren en NVIDIA grafische kaarten. Of je nu stijl of formaat belangrijk vindt, er is altijd een model dat aan jouw eisen voldoet.

  Donker.
  De zwarte behuizing met unieke rand heeft een gepolijste en geborstelde afwerking. Dit indrukwekkende bouwwerk met een inhoud van 16 liter staat helemaal in het teken van efficiëntie.

  Kracht.
  Wissel moeiteloos tussen taken met optimale kracht. Bouw je eigen machine met de 11e generatie Intel Core i71 processor en tot 32 GB DDR4 2933 MHz RAM1.

  De kracht van Intel
  Met de nieuwste Intel Core i7 processor1 laad je apps en graphics zonder vertraging en kun je sneller meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren.

  Snellere toegang
  Geniet van vloeiende video's en presentaties die razendsnel laden met tot wel 32 GB aan krachtig DDR4-geheugen met laag energieverbruik.

  Snel.
  Niets houdt je tegen met een NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER grafische kaart1, die is geoptimaliseerd voor snel 4K-gamen, entertainment en videobewerking.

  Opslag.
  De hoge snelheden en grote opslagcapaciteit worden geleverd door 1 TB SSD1 en 2 TB HDD1 aan opslagruimte, zodat je altijd voldoende ruimte hebt voor je media en persoonlijke bestanden. Bovendien een slank optisch station nog meer opslagruimte.

  Connectiviteit.
  Wi-Fi 6 (802.11ax) is sneller dan ooit. Dat betekent stabiele en vloeiende streams in high-definition. Een USB 3.2 Type-C-aansluiting op het voorpaneel ondersteunt opladen en snelle gegevensoverdracht.

  Audio.
  Geïntegreerde high-definition 5.1 surround sound, geoptimaliseerd voor home theaters.

  829,00 829


  Titel: Acer Aspire TC-1660 - DT.BGVEH.00T
  Prijs: € 829,00
  Productcode: 9300000076398929


   

Alledaagse taken hoeven niet saai te zijn. De donkere behuizing van de Aspire TC herbergt krachtige hardware voor effectieve multitasking. Wissel moeiteloos tussen taken met Intel processoren en NVIDIA grafische kaarten. Of je nu stijl of formaat bel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top