Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Campingaz Party Grill 400 R Camping kooktoestel -


 • Campingaz Party Grill 400 R Camping kooktoestel -
  Campingaz Party Grill 400 R Camping kooktoestel - Met de Campingaz Party Grill 400 R heb je een multifunctioneel camping kooktoestel waar je alles op kunt bereiden, maar die weinig ruimte in beslag neemt. Het ideale camping gas kooktoestel als je gaat kamperen met de familie of een weekend weg gaat met je vrienden.

  Multifunctioneel
  Dit compacte camping kooktoestel met piëzo ontsteking is voorzien van een gladde en een geribbelde bakplaat, een rooster, een pannendrager en een deksel en wokpan in één. Zo kun je dus een complete maaltijd bereiden op dit kooktoestel van Campingaz.

  Compact
  Dit camping gas kooktoestel is zeer eenvoudig op te bergen dankzij de afschroefbare poten en de deksel die je makkelijk kunt vastklikken aan het onderstel. Dit maakt de Campingaz Party Grill tot een compact pakket wat je eenvoudig kunt meenemen in de meegeleverde draagtas.

  Schoonmaken
  Dankzij het vetopvangsysteem is het schoonmaken van de Campingaz Party Grill 400 R ontzettend makkelijk. Voor dat je gaat koken vul je het compartiment met water en naderhand giet je het weer leeg inclusief alle etensresten en vet, schoonmaakdoek er doorheen en klaar.

  De belangrijkste kenmerken van de Campingaz Party Grill 400 R kooktoestel op een rij:

  Een compact en multifunctioneel camping kooktoestel met deksel Geschikt voor bakken, grillen, koken en wokken Voorzien van een watercompartiment voor het opvangen van vet Voorzien van een piëzo ontsteking wat lucifers overbodig maakt Werkt op Campingaz cilinders en geleverd met draagtas Vermogen: 2000 watt

  84,39 84,39


  Titel: Campingaz Party Grill 400 R Camping kooktoestel -
  Prijs: € 84,39
  Productcode: 9200000054318379


   

Met de Campingaz Party Grill 400 R heb je een multifunctioneel camping kooktoestel waar je alles op kunt bereiden, maar die weinig ruimte in beslag neemt. Het ideale camping gas kooktoestel als je gaat kamperen met de familie of een weekend weg gaat ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top