Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Smartwares 10.100.41 Rookmelder - 4 Rookmelders - • Smartwares 10.100.41 Rookmelder - 4 Rookmelders - Inclusief 1 jaar batterij - 10 Jaar senor - 85 dB - TUV Gecertificeerd

  Smartwares 10.100.41 Rookmelder - 4 Rookmelders - RM250 – Smartwares rookmelder met optische sensor

  Een rookmelder kan je leven redden. Als je slaapt, ruik je niets. Breekt er ‘s nachts brand uit? Dan is de kans groot dat je niet wakker wordt. Door de giftige rook raak je snel buiten westen. Een Smartwares rookmelder, zoals de RM250, waarschuwt jou en je gezin bij een beginnende brand. Hij geeft een hoog en hard geluid waar je zeker wakker van wordt. Een rookmelder voorkomt niet dat er brand uitbreekt, maar zorgt ervoor dat je het vuur snel ontdekt en voldoende tijd hebt om te blussen of om te vluchten.

  Eigenschappen
  Rookmelder met optische sensor
  •85 dB alarmsignaal
  •Optische sensor
  •Continu bewaking, waarschuwing bij beginnende brand
  •Draadloze montage
  •Lege batterij indicatie
  •Testschakelaar
  •Pauzeknop
  •Inclusief 9VDC batterij
  •Garantie 3 jaar

  Specificaties
  Soort melder: Rook
  Type sensor: Optisch
  Montage: Draadloos
  Alarm volume (dB): 85
  Lege batterij indicatie: Ja
  Testknop: Ja
  Pauzeknop: Ja
  Bedrijfstemperatuur: +4°C ~ +38°C
  Voltage: 9 Volt
  Inclusief batterij: Ja
  Levensduur batterij: 1 jaar
  Koppelbaar: Nee

  Installatie
  Plaats op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder. Je kunt het beste alle ruimtes waar je doorheen moet als je vlucht, voorzien van rookmelders. Dat zijn bijvoorbeeld de gang, de overloop en de trappen. Bevestig de melder altijd tegen het plafond. Het plaatsen van de RM250
  rookmelder is overigens erg eenvoudig, want deze rookmelder is draadloos.

  Onderhoud
  Stof en vuil kunnen de werking van de Smartwares rookmelder verminderen. Dus stof je rookmelder regelmatig af (bijvoorbeeld 1 x per maand), of gebruik de stofzuiger om de rookmelder schoon te houden. Je kunt de behuizing van de RM250 rookmelder ook met een iets vochtige doek afnemen. Gebruik echter nooit schoonmaakmiddelen op de melder en beschilder deze ook niet. Smartwares raadt je aan om de rookmelder minimaal één keer per maand te testen.

  Vervang elk jaar de batterijen
  Veel rookmelders werken op batterijen. En die kunnen leeg raken. Het is moeilijk in te schatten hoe lang batterijen meegaan. Daarom is het goed om je batterijen regelmatig te controleren en te vervangen. Smartwares adviseert om dat op een vast tijdstip in het jaar te doen, zodat je het niet vergeet. De overgang van de zomertijd naar de wintertijd of van de wintertijd naar de zomertijd biedt daarvoor het goede ankerpunt in de tijd.
  Daarom: Zomer- of wintertijd voorbij, tijd voor een nieuwe batterij!

  Test de melders regelmatig
  Dit doe je door op de testknop te drukken en deze even vast te houden. Test nooit met open vuur! Als je het alarm niet hoort, controleer dan of de batterij goed is aangesloten en vervang de batterij wanneer deze leeg is.
  Als de batterij aan vervanging toe is geeft de melder dit vanzelf aan door regelmatig, minimaal 30 dagen lang, af en toe een klein piepje te laten horen. Je weet dan dat je meteen de batterij moet vervangen.

  23,49 23,49


  Titel: Smartwares 10.100.41 Rookmelder - 4 Rookmelders -
  Prijs: € 23,49
  Productcode: 9200000075499920


   

RM250 – Smartwares rookmelder met optische sensor

Een rookmelder kan je leven redden. Als je slaapt, ruik je niets. Breekt er ‘s nachts brand uit? Dan is de kans groot dat je niet wakker wordt. Door de giftige rook raak je snel buiten westen. Een ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top