Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - 24 Foto


 • Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - 24 Foto
  Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - 24 Foto Laat elk moment tellen. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon plezier maakt, deze camera is de perfecte manier om herinneringen vast te leggen.
  Leg je mooiste momenten vast Een wegwerpcamera's voor bruiloften, feesten, vakanties, strand en festivals. Ook kun je jouw camera bij je hebben om spontaan een foto te nemen en je dagelijkste momenten vast te leggen.

  Unieke Foto's Wegwerpcamera's zijn een handig hulpmiddel voor het vastleggen van foto's en ze hebben een unieke kwaliteit die digitale camera's gewoon niet kunnen repliceren. Ondanks dat we in het in het digitale tijdperk leven, is er steeds meer behoefte naar een analoge camera. Met een wegwerpcamera heb je echte napret: het ontwikkelen van de foto’s duurt namelijk een week. Het is altijd afwachten of de foto’s gelukt zijn, en wat het eindresultaat precies is.

  Foto's Nemen Om een ​​foto te maken, draai je aan het scrollwiel totdat het niet verder kan. Zet vervolgens de flitser aan als je wat extra licht nodig hebt door de knop aan de voorkant van de camera in te drukken. Houd de camera voor je oog en klik op de knop bovenop de camera om je foto te maken.

  Laat je film ontwikkelen bij een Fotowinkel of Drogisterij Als je klaar bent met het gebruik van je camera, breng je hem naar een fotowinkel om de rol te laten ontwikkelen. Als alternatief kun je de camera naar een plaatselijke drogisterij of apotheek brengen (Hema of Kruidvat), zolang ze maar een afdeling voor fotoontwikkeling hebben . Als je geen winkel bij je in de buurt hebt die foto's ontwikkelt, stuurt je de camera naar een bedrijf die rol ontwikkelt en je foto's terugstuurt.

  Gebruiksaanwijzing Voor optimaal gebruik voegen we een gebruiksaanwijzing bij de bestelling. Een document waar je precies kunt zien hoe je camera gebruikt. Hierop staan ook de stappen beschreven voor het afdrukken van de foto's

  Wat is inbegrepen? - 1 x Wegwerpcamera 24 foto's

  37,50 37,5


  Titel: Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - 24 Foto
  Prijs: € 37,50
  Productcode: 9300000111954329


   

Laat elk moment tellen. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon plezier maakt, deze camera is de perfecte manier om herinneringen vast te leggen.
Leg je mooiste momenten vast Een wegwerpcamera's voor bruiloften, feesten, vakanties, strand....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top