Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Superity - Wekkerradio met projectie - Digitale we • Superity - Wekkerradio met projectie - Digitale wekker - Projectie klok - Met USB-oplader - Digitale wekker met FM radio - Inclusief Uniek E-Book

  Superity - Wekkerradio met projectie - Digitale we Telefoons in de slaapkamer hebben een negatieve invloed op de nachtrust. Ga terug naar de basis met de Superity wekkerradio met projectie. Rood licht verstoort de slaap niet en dankzij de projectie hoef je je niet eens om te draaien om de tijd te lezen.

  Welterusten Blauw en groen licht maken het moeilijker om de slaap te vatten en hebben een negatief effect op de slaapkwaliteit. Rood licht daarentegen maakt je juist slaperig en bevordert de slaapkwaliteit. Met de Superity digitale wekker ontvang je als je slaapt minder prikkels, val je makkelijker in slaap én ben je altijd verzekerd van een werkende wekker.
  Helderheid - Er bestaan tegenwoordig talloze wekkers in allerlei kleursettings. Naast de keuze van het juiste type licht, is de keuze voor een wekker met aanpasbare helderheid van groot belang om negatieve prikkels te elimineren. Met 4 helderheidstanden ervaar je geen prikkels en wordt je uitgerust wakker.
  AM/FM radio - Wakker worden met de buzzer óf met elke dag een ander deuntje. Met de AM/FM radio als wekker voorkom dat je gewend raakt aan het geluid van de buzzer. Moeite met in slaap vallen? Zet de timer en dommel weg met rustgevende muziek op de achtergrond. Met geheugen voor 15 zenders vind je op elk moment een leuk nummer.
  Dubbele wektijd - Stel twee verschillende wektijden in; bijvoorbeeld eentje voor doordeweeks en eentje voor in het weekend. Zet jij wel eens slaapdronken je wekker uit? Met de snooze functie blijf je lekker wat langer liggen zonder bang te hoeven zijn dat je je verslaapt.
  USB-poort - Met je nieuwe wekker in het stopcontact geen ruimte meer om je telefoon op te laden? Laad gemakkelijk je telefoon op via de wekkerradio. En mocht onverhoopt de stroom uitvallen dient je telefoon als backup batterij; zo mis je nooit je wekker!
  Val ontspannen in slaap met de Superity wekkerradio. Met rood licht en projectie voor een goede nachtrust en AM/FM radio voor vrolijk wakker worden. Slaap lekker!
  Met gratis E-book - Onze slaaptips helpen jou bij het creëren van gezonde slaapgewoonten. Welterusten!

  29,99 29,99


  Titel: Superity - Wekkerradio met projectie - Digitale we
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000101659556


   

Telefoons in de slaapkamer hebben een negatieve invloed op de nachtrust. Ga terug naar de basis met de Superity wekkerradio met projectie. Rood licht verstoort de slaap niet en dankzij de projectie hoef je je niet eens om te draaien om de tijd te le....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top