Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AEG L6FBK84BW - ProSense - Wasmachine - NL/FR


 • AEG L6FBK84BW - ProSense - Wasmachine - NL/FR
  AEG L6FBK84BW - ProSense - Wasmachine - NL/FR Deze AEG L6FBK84BW wasmachine beschikt over een Anti-Allergy programma, waardoor je wasgoed nog hygiënischer kan wassen. Aan het einde van het programma wordt er stoom bij toegevoegd. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat. De ProTex trommel beschermd het wasgoed, waarbij de inverter motor de prestaties van de wasmachine verbeterd door minder slijtage en minder trillingen. Wil je een programma op een ander moment starten? gebruik dan de startuitstel.
  Voordelen Anti-Allergy met stoomtoevoeging Startuitstel 1-24 uur ProSense, beladingssensoren Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering

  ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
  ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
  Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
  AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
  Bepaal zelf je starttijd De wasmachine beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.

  Kenmerken van de AEG L6FBK84BW
  ProSense - ÖKOInverter - Startuitstel - Anti-Allergy programma - 3 wandige toevoerslang - Display - ProTex trommel - 10 jaar garantie op de motor - Woolmark Blue - Optie vlekken behandelen - Onbalans correctiesysteem - Kinderbeveiliging Programma's en functies op de AEG wasmachine
  Programma's: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Gemakkelijk strijken,
  Delicaat, Wool\Silk, Machine Clean, Zwieren/Pompen, Spoelen, Anti Allergy
  Vapour, Jeans, Sport, Katoen 20°, 20min 3Kg Optie vlekken behandelen & extra spoelen Startuitstel

  539,00 539


  Titel: AEG L6FBK84BW - ProSense - Wasmachine - NL/FR
  Prijs: € 539,00
  Productcode: 9300000041466100


   





Deze AEG L6FBK84BW wasmachine beschikt over een Anti-Allergy programma, waardoor je wasgoed nog hygiënischer kan wassen. Aan het einde van het programma wordt er stoom bij toegevoegd. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waternivea....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top