Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Superity - Wake-up light - Wekkerradio - Slaaptrai • Superity - Wake-up light - Wekkerradio - Slaaptrainer - Kinderwekker - Slaaphulp - Smart control (Alexa & App-control) incl. Uniek E-Book

  Superity - Wake-up light - Wekkerradio - Slaaptrai Uitgeslapen kun je de hele wereld aan, maar een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend. Zijn jouw slaapgewoonten toe aan verbetering? En word je liever elke dag wakker zonder hulp van een schelle wekker?
  Natuurlijk wakker worden Met de Superity Wake-up light word je op een rustige, natuurlijke wijze uit je slaap gehaald, zodat je uitgerust en goed gemutst aan je dag kunt beginnen. Dat is lekker!
  Zonsopgang & zonsondergang simulatie - De wekfunctie simuleert een zonsopgang zodat het voor je wektijd geleidelijk aan lichter wordt. Zo word je op een natuurlijke manier wakker nog voordat je wekker afgaat. Moeite met in slaap komen? De zonsondergang simulatie bevordert de natuurlijke aanmaak van melatonine, het stofje wat je slaperig maakt. Met de wake-up light val je makkelijker en rustiger in slaap en werk je aan een beter dag- en nachtritme!
  RGB verlichting - Met RGB verlichting heb je de regenboog tot je beschikking. Kies uit een van de negen vooraf ingestelde lichteffecten of een andere kleur die aansluit bij je stemming. Met de dimmer pas je het licht aan tot de gewenste felheid. Zo heb je naast een wekker ook gelijk een sfeermaker voor tijdens het dineren of mediteren.
  16 natuurgeluiden - In slaap vallen wordt minutenwerk dankzij de 11 verschillende slaapgeluiden. Kies uit 5 wekgeluiden om mee wakker te worden. Ben je nog niet klaar om op te staan? Draai de lamp horizontaal en je kan nog even snoozen.
  Smart-App control & Voice control optie - Makkelijk bedienen vanuit bed of vanaf de bank kan met de app. Heb je een Alexa device? Koppel de Wake-up light met je device en bestuur de lamp met je stemgeluid.
  Geleidelijk wakker worden en ontspannen in slaap vallen met de wake-up light van Superity. Geniet van alle kleurmogelijkheden, de rustgevende natuurgeluiden én van een verbeterde nachtrust. Slaap lekker!

  Met gratis E-book - Onze slaaptips helpen je bij het creëren van gezonde slaapgewoonten. Welterusten!

  69,99 69,99


  Titel: Superity - Wake-up light - Wekkerradio - Slaaptrai
  Prijs: € 69,99
  Productcode: 9300000101662377


   

Uitgeslapen kun je de hele wereld aan, maar een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend. Zijn jouw slaapgewoonten toe aan verbetering? En word je liever elke dag wakker zonder hulp van een schelle wekker?
Natuurlijk wakker worden Met de Super....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top