Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lichtsnoer - Solar tuinverlichting - 20 Led zonne • Lichtsnoer - Solar tuinverlichting - 20 Led zonne-energie - crystal lampjes -Tuin - Buiten Tuinverlichting - solar - sfeerverlichting - tuinieren cadeau - Buitenverlichting - Padverlichting - buitenl

  Lichtsnoer - Solar tuinverlichting - 20 Led zonne Wil jij ook ’s avonds laat nog buiten kunnen zitten met familie of vrienden? Het kiezen van de juiste verlichting kan wonderen doen voor het creëren van de mooiste intieme, knusse of romantische sfeer. Door de gezellige verlichting kun je op lange zwoele zomeravonden tot laat in de avond gezellig samen zijn in je tuin en nog heerlijk tot laat buiten zitten. Haal het meeste uit je tuin met de volautomatische lichtslinger van Happy Goods! Met de tuinverlichting op zonne-energie van Happy Goods® haal je deze gezelligheid naar jouw tuin toe zonder dat je er omkijken naar hebt. Het lichtsnoer kan de hele avond lang op milieuvriendelijke zonneenergie in jouw tuin het knuste sfeertje creëren. Specificaties Happy Goods tuinverlichting op zonneenergie:
  Milieubewust op zonneenergie
  20 LED lampjes slinger
  Makkelijk overal te installeren zonder netstroom
  Gaat automatisch aan in het donker
  Tuinverlichting zomer
  Waterbestendig
  Inclusief AA-batterij 800mAh 1.2V

  Sfeervolle zwoele zomeravonden
  Op lange zwoele zomeravonden is jouw tuin natuurlijk de fijnste plek om te zijn. Met de lampjes slinger van Happy Goods ziet jouw tuin er in een handomdraai vele malen gezelliger uit en kun je zelfs na zonsondergang heerlijk buiten zitten met familie en vrienden. Met deze lichtsnoer kun je dus eindelijk ook ’s avonds laat genieten van jouw tuin!

  Milieubewust op zonnekracht
  Naast gezellig zijn de lampjes van Happy Goods ook nog eens milieuvriendelijk. Zet de bijgeleverde zonnecollector simpelweg zo neer dat hij overdag in de zon staat en je maakt zelfs ’s nachts gebruik van schone zonnekracht zonder netstroom of lange snoeren nodig te hebben. Omdat de lampjes slinger volledig watervast is kun je hem ook op minder zonnige dagen gerust buiten laten hangen en ’s avonds genieten van de sfeervolle verlichting. Door de ingebouwde lichtsensoren gaat de tuinverlichting op zonneenergie automatisch zelf aan zodra het donker wordt. Alle werk wordt dus gedaan door de lampjes zelf!

  Flexibel en gemakkelijk
  Rondom een tafel, in de heg, in de kersenboom: je kunt het zo gek niet bedenken of lichtsnoer kan er met het grootste gemak gedrapeerd worden. Door de vrij te plaatsen en makkelijk te monteren zonnecollector en het ruime snoer vermijd je gedoe met onhandig geplaatste stopcontacten of lelijke lange verlengsnoeren. Zolang er maar zon is kun je de lampjes precies neerzetten waar jij ze wil zien schitteren!

  Met de tuinverlichting op zonneenergie van Happy Goods® haal jij met het grootste gemak de gezelligste sfeer naar jouw tuin toe!

  24,99 24,99


  Titel: Lichtsnoer - Solar tuinverlichting - 20 Led zonne
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000073567575


   

Wil jij ook ’s avonds laat nog buiten kunnen zitten met familie of vrienden? Het kiezen van de juiste verlichting kan wonderen doen voor het creëren van de mooiste intieme, knusse of romantische sfeer. Door de gezellige verlichting kun je op lange z....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top