Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - Kinderc


 • Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - Kinderc
  Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - Kinderc De Wegwerpcamera van Anlq is geschikt om unieke foto’s te maken die je terugnemen in de tijd. De wegwerpcamera is compact en dus perfect voor onderweg. De camera beschikt over een flitser en is dus ook geschikt om foto’s in het donker te maken.
  Voordelen Wegwerpcamera: Beschikt over Iso 400 rol, wat een retro look creëert Met flitser waardoor je ook foto’s in het donker kunt maken Door de viewfinder weet je altijd wat je fotografeert Compact en weegt slechts 115 gram Staat voor kwaliteit Eenvoudig in gebruik Voor ieder moment Een wegwerpcamera voor bruiloften, feesten, vakanties, strand en festivals. Ook kun je jouw camera bij je hebben om spontaan een foto te nemen en je dagelijkse momenten vast te leggen. De retro manier van foto’s maken zorgt ervoor dat je iets vaker je mobiel in de zak houd. 17 Unieke Foto's Wegwerpcamera's zijn een handig hulpmiddel voor het vastleggen van foto's en ze hebben een unieke kwaliteit die digitale camera's gewoon niet kunnen repliceren. Ondanks dat we in het in het digitale tijdperk leven, is er steeds meer behoefte naar een analoge camera. Met een wegwerpcamera heb je echte napret: het ontwikkelen van de foto’s duurt namelijk een week. Het is altijd afwachten of de foto’s gelukt zijn, en wat het eindresultaat precies is. Foto's Nemen Om een ​​foto te maken, draai je aan het scrollwiel totdat het niet verder kan. Zet vervolgens de flitser aan als je wat extra licht nodig hebt door de knop aan de voorkant van de camera in te drukken. Houd de camera voor je oog en klik op de knop bovenop de camera om je foto te maken. Wegwerpcamera ontwikkelen Als je klaar bent met het gebruik van je camera, breng je hem naar een fotowinkel om de rol te laten ontwikkelen. Als alternatief kun je de camera naar een plaatselijke drogisterij of apotheek brengen (Hema of Kruidvat), zolang ze maar een afdeling voor fotoontwikkeling hebben . Als je geen winkel bij je in de buurt hebt die foto's ontwikkelt, stuurt je de camera naar een bedrijf die rol ontwikkelt en je foto's terugstuurt. Inhoud Verpakking Wegwerpcamera - 1 x Wegwerpcamera 17 foto's Ervaar onze kwaliteit en leg je mooiste momenten vast!

  24,99 24,99


  Titel: Anlq - Wegwerpcamera - Disposable Camera - Kinderc
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000113327592


   

De Wegwerpcamera van Anlq is geschikt om unieke foto’s te maken die je terugnemen in de tijd. De wegwerpcamera is compact en dus perfect voor onderweg. De camera beschikt over een flitser en is dus ook geschikt om foto’s in het donker te maken.
Voo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top