Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

God of War Ragnarök - Launch Edition - PS5 • God of War Ragnarök - Launch Edition - PS5

  God of War Ragnarök - Launch Edition - PS5 Dit is de Launch Edition van God of War Ragnarök voor de PlayStation 5. Ga mee op een epische en emotionele reis die de relatie tussen Kratos en Atreus zwaar op de proef stelt. Er zijn enkele jaren verstreken sinds het begin van Fimbulwinter. De kou krijgt steeds meer vat op de wereld Midgaard.

  Kratos en Atreus doen hun best om verborgen te blijven nadat ze hebben geprobeerd hun lotsbestemmingen te wijzigen. Ze trainen elke dag voor het onvermijdelijke en blijven zoeken naar manieren om de voorspelde toekomst uit de profetie te doorbreken.

  Atreus probeert de aanwijzingen die zijn moeder heeft achtergelaten verder te ontrafelen en wil weten wat zijn rol zal zijn in de aankomende oorlog. Kratos heeft moeite met de pogingen van Atreus om te achterhalen wie hij is. Hij weet dat zijn zoon zich nog meer aangetrokken zal voelen tot de wraakzuchtige Asen. Als dat gebeurt, is de kans steeds groter dat zijn eigen bloederige fouten uit het verleden worden herhaald.

  Terwijl de Asgardiaanse krachten zich voorbereiden op een oorlog, verkennen Kratos en Atreus de negen werelden. Op hun reis door prachtige mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder noordse goden en angstaanjagende monsters.

  Naarmate de dreiging van Ragnarök dichterbij komt, beseffen Kratos en Atreus dat ze zullen moeten kiezen tussen hun eigen veiligheid en die van de werelden...

  Zij die het lot tarten
  Atreus gaat op zoek naar informatie om de profetie van Loki te begrijpen en wil achterhalen wat zijn rol zal zijn in Ragnarök. Kratos staat voor een moeilijke beslissing: laat hij zich leiden door zijn angst om fouten te herhalen? Of weet hij los te breken uit de ketenen van zijn verleden zodat hij de vader kan zijn die Atreus nodig heeft?

  Oorlogswapens
  De leviathanbijl, chaoszwaarden en het wachterschild liggen klaar voor de strijd, maar zowel Kratos als Atreus beschikken ook over nieuwe vaardigheden. De dodelijke skills die Kratos heeft geleerd als Spartaan zullen tot het uiterste worden getest tijdens bloederige gevechten tegen goden en monsters.

  Verken de werelden
  Ga met Kratos en Atreus op zoek naar antwoorden en bondgenoten. Reis door gevaarlijke, adembenemende landschappen en neem het op tegen angstaanjagende vijanden, waaronder monsters en noordse goden. Reis door alle negen werelden en bereid je voor op de voorspelde strijd die het einde der tijden zou inluiden Versla noordse goden en monsters in vloeiende, expressieve gevechten Ingame functies PlayStation 5 Dankzij de haptische feedback en de adaptieve triggerfunctionaliteit van de controller komen de noordse werelden nog realistischer tot leven. Geniet van ruimtelijke 3D-audio en hoor vijanden naderen vanuit elke richting.¹ Reis door prachtige omgevingen die op een verbluffende wijze en met oog voor detail zijn vormgegeven. Kies voor een volledige 4K-resolutie met een beoogde framerate van 30 fps, of voor een dynamische opgeschaalde 4K-resolutie met een beoogde framerate van 60 fps.² ¹ 3D-audio met stereohoofdtelefoons (analoog of USB)
  ² Voor 4K-resolutie heb je een 4K-compatibel beeldscherm nodig.

  69,99 69,99


  Titel: God of War Ragnarök - Launch Edition - PS5
  Prijs: € 69,99
  Productcode: 9300000113308985


   

Dit is de Launch Edition van God of War Ragnarök voor de PlayStation 5. Ga mee op een epische en emotionele reis die de relatie tussen Kratos en Atreus zwaar op de proef stelt. Er zijn enkele jaren verstreken sinds het begin van Fimbulwinter. De k....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top