Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Airco raamafdichting inclusief Nederlandse handlei • Airco raamafdichting inclusief Nederlandse handleiding - Tegen insecten - Transparant - 400cm

  Airco raamafdichting inclusief Nederlandse handlei Heb jij ook last van het warme weer en heb je hierdoor ook geen 100% energie voor je dagelijkse activiteiten? Dankzij een mobiele airco en onze raamafdichtingskit kun jij de zomer met gemak door!

  De airco raamafdichting wordt geleverd inclusief Nederlandse handleiding.

  Dé must have voor iedereen met een airco
  Waarschijnlijk heb je wel meegekregen dat de zomers heter worden in ons land, dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen in ons land beschikken over een airco. Nu is het alleen wel zo dat veel mensen niet hun airco op de meest optimale manier gebruiken. Door vandaag nog te kiezen voor deze universele airco raamafdichting ben je in staat om alle koele lucht binnen te houden, zo ontsnapt er niets meer naar buiten door de kiertjes in het kozijn. Deze dichting voor de airco is dan ook echt een must have voor iedereen met een aircooler of airconditioning . Tijd om eens te bekijken wat deze raamafdichtingskit mobiele airco zo bijzonder maakt!

  Houd alle koude lucht binnen dankzij deze dichting voor airco
  De voornaamste reden dat je er goed aan doet om deze raamafdichtingskit mobiele airco te bestellen is het feit dat je veel meer uit jouw aircooler kunt halen. Het is namelijk zo dat vrijwel iedere aircooler zal komen met een lange slang, deze moet uit het raam worden gehangen. Echter is dit niet iets waar je op zit te wachten tijdens het warme weer. Dankzij universele airco raamafdichting ben je in staat om jouw huis te voorzien van de vereiste afdichting. Door deze afdichting is het mogelijk om de warme lucht buiten de houden en de koude lucht binnen, precies wat je graag wilt hebben in de zomer.

  Makkelijk aan te brengen – ideale raamafdichtingskit mobiele airco
  Het is ontzettend eenvoudig om deze raamafdichtingskit mobiele airco te installeren in combinatie met jouw mobiele airco. Dit maakt het dan ook zo’n prettig product, binnen enkele minuten heb je alles vast zitten. Mocht het dan afkoelen dan heb je de airco afsluiting er binnen no time weer af, hierdoor kan je veel makkelijker de ramen open zetten. Deze dichting voor airco is ruim 400cm lang, hierdoor is het mogelijk om zelfs de grotere ramen af te dichten in geval van de hitte. Op die manier kan iedere woning voorzien zijn van voldoende koele lucht tijdens het warme weer.

  De voordelen van deze raam afdichter
  Je ziet wel dat het gebruik van deze raam afdichter zo gek nog niet is. Er zitten talloze voordelen aan het gebruik van deze raam en/of venster afsluiting, de belangrijkste vind je hier op een rijtje.
  ✅ Super eenvoudig te installeren
  ✅ Te combineren met vrijwel ieder mogelijke aircooler
  ✅ Ideaal voor in de zomerse maanden
  ✅ Geschikt voor bijna alle soorten ramen tot 400 cm.

  LET OP VOORDAT U HET PAKKET BESTELD OM RETOURZENDINGEN EN TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN:

  De handige raamafdichting past bijna op alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm. MEET DUS VANTEVOREN OF DIT PAST  De aanschaf van deze universele airco raamafdichting zal ervoor zorgen dat je deze zomer nooit meer onnodig jouw raam hoeft open te doen, hierdoor zal je jouw woning een stuk koeler kunnen houden. Deze raamafdichtingskit mobiele airco is te combineren met vrijwel iedere aircooler of airconditioning, dit maakt hem dan ook zo universeel. Ideaal voor de mensen die het beu zijn om binnen kapot te gaan van de hitte, dé toevoeging voor jouw woning voor tijdens de warme zomermaanden!

  20,50 20,5


  Titel: Airco raamafdichting inclusief Nederlandse handlei
  Prijs: € 20,50
  Productcode: 9300000005076353


   

Heb jij ook last van het warme weer en heb je hierdoor ook geen 100% energie voor je dagelijkse activiteiten? Dankzij een mobiele airco en onze raamafdichtingskit kun jij de zomer met gemak door!

De airco raamafdichting wordt geleverd inclusief Ne....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top