Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

USB barcode scanner 1D Laser Plug&Play


 • USB barcode scanner 1D Laser Plug&Play
  USB barcode scanner 1D Laser Plug&Play USB barcode scanner Plug & Play met alle moderne Windows besturingssystemen. Installatie van stuurprogramma's niet nodig. Leest alle 1D barcode zoals je die uit de supermarkt kent.

  Een barcode scanner is onmisbaar wanneer je veel producten verwerkt per dag. Het voordeel aan een USB barcode scanner is de betrouwbaarheid en snelheid in vergelijking tot een draadloze scanner. Binnen enkele miniseconde wordt je product gescand en direct verwerkt in je systeem. Door de koppeling met een PC of apparaat met USB ingang zijn bijna alle programma's bewerkbaar met de scanner. Hierdoor hoef je je niet druk te maken of de scanner wel past bij het programma.

  In vergelijking tot andere scanners werkt de scanner zeer goed met weinig licht. Dit geeft als voordeel dat ook op minder belichte plekken de scanner prima gebruikt kan worden.

  1D barcode niet scanbaar? Geef even een seintje! In 9 van de 10 gevallen dient de USB barcode scanner aanvullend geconfigureerd te worden. Twijfels over een te scannen barcode? Neem ook dan even contact op.

  22,95 22,95


  Titel: USB barcode scanner 1D Laser Plug&Play
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9200000087614065


   

USB barcode scanner Plug & Play met alle moderne Windows besturingssystemen. Installatie van stuurprogramma's niet nodig. Leest alle 1D barcode zoals je die uit de supermarkt kent.

Een barcode scanner is onmisbaar wanneer je veel producten verwe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top