Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Norit ORS - Ondersteunt de vochthuishouding - 10 s • Norit ORS - Ondersteunt de vochthuishouding - 10 sachets

  Norit ORS - Ondersteunt de vochthuishouding - 10 s Norit O.R.S ondersteunt een goede vochthuishouding. Doordat het lichaam voor circa 70% uit water bestaat, is het van groot belang dat de vochthuishouding goed blijft functioneren. Al dat vocht is onmisbaar voor een gezonde ontwikkeling en de werking van allerlei essentiële lichaamsfuncties. Vooral voor jonge kinderen, zuigelingen en ouderen is het belangrijk dat de vochthuishouding op peil blijft.

  Bij langdurige blootstelling aan de zon, hoge temperaturen, zware lichamelijke inspanning, overmatige transpiratie maar ook door het eten van ander voedsel, kan het gebeuren dat de vochthuishouding steun nodig heeft. Hier is Norit O.R.S. bij uitstek geschikt voor want daarmee ondersteun je de natuurlijke vochtopname. Norit O.R.S. is een poedermengsel dat rijk is aan glucose en zouten waardoor de opname van natrium in de darmen wordt bevorderd. Met behulp van de glucose nemen de darmen gemakkelijk de zouten op. En omdat zouten op hun beurt weer vocht aantrekken, wordt ervoor gezorgd dat de opname van vocht in de darmen wordt beïnvloed. Zo wordt ook de opname van alle belangrijke bouwstoffen ondersteund en wordt een goede basis gelegd voor het behoud van de natuurlijke vocht- en zoutbalans.

  Norit O.R.S ondersteunt een goede vochthuishouding. Zorg er dus altijd voor dat er Norit O.R.S. in je reisapotheek zit, want daarmee ondersteun je de natuurlijke vochtopname zodat de vochthuishouding op peil blijft.
  . Lees voor gebruik de productinformatie.

  8,79 8,79


  Titel: Norit ORS - Ondersteunt de vochthuishouding - 10 s
  Prijs: € 8,79
  Productcode: 9200000005138224


   

Norit O.R.S ondersteunt een goede vochthuishouding. Doordat het lichaam voor circa 70% uit water bestaat, is het van groot belang dat de vochthuishouding goed blijft functioneren. Al dat vocht is onmisbaar voor een gezonde ontwikkeling en de werking ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top