Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

From the New World


 • From the New World
  From the New World Frontiers Music kondigt met trots de release aan van het nieuwe studio album "From The New World" door de legendarische Alan Parsons. De elf keer voor een Grammy genomineerde legendarische muziek icoon en meester van progressieve en symfonische pop/rock bracht zijn laatste studioalbum "The Secret" uit in April 2019. "From The New World" raakt aan de klassieke klanken waar Parsons bekend om is geworden in zijn indrukwekkende carrière, met progressieve, symfonische en klassieke rock elementen die allemaal worden aangeraakt op dit verbluffend album. Gastoptredens van onder andere de bekende gitarist en zanger Joe Bonamassa, Tommy Shaw van Styx, zanger David Pack (Ambrosia) en zanger James Durbin voegen prachtige accenten toe aan de verbluffende prestaties van Alan en zijn ongelooflijke backing band.
  "From The New World" volgt op Alan's album "The Secret", dat op dat moment zijn eerste nieuwe studio album in 15 jaar was. Alan's hobby is al heel lang het uitvoeren van magie en dat album toonde zijn eigen passie voor het vak, vandaar de titel "The Secret". Het album was een terugkeer naar het popgeluid met symfonische en progressieve rock intermezzo's waar het Alan Parsons Project bekend om stond. Het album werd gevolgd door een uitgebreide wereldtournee waarbij Alan en zijn band nieuwe nummers uitvoerden samen met klassieke nummers uit zijn catalogus. Bovendien werd Alan onderscheiden met de OBE (Order Of The British Empire) tijdens de Queen's Birthday Honours in juni 2021.

  20,92 20,92


  Titel: From the New World
  Prijs: € 20,92
  Productcode: 9300000090675699


   

Frontiers Music kondigt met trots de release aan van het nieuwe studio album "From The New World" door de legendarische Alan Parsons. De elf keer voor een Grammy genomineerde legendarische muziek icoon en meester van progressieve en symfonische pop/r....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top