Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch WGG256A5NL - Serie 6 - Wasmachine • Bosch WGG256A5NL - Serie 6 - Wasmachine

  Bosch WGG256A5NL - Serie 6 - Wasmachine Met de Bosch WGG256A5NL serie 6 wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of waspoeder dankzij de i-DOS automatische wasmiddeldosering. Met een 10 kg vulcapaciteit kan je aardig wat was kwijt en was je met de SpeedPerfect functie tot 65% sneller. Is de trommel vies? kies dan voor het trommelreinigingsprogramma, of ben je was vergeten? voeg dit dan toe doormiddel van de bijvulfunctie. Om extra hygiënisch te wassen kies je het HygiënePlus programma en voor het verwijderen van de vier meest voorkomende vlekken, het Anti Vlekken systeem.

  Voordelen Grote vulcapaciteit van 10 kg SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen i-DOS, automatische wasmiddeldosering Nadelen Niet te bedienen via een app

  i-DOS, automatische wasmiddeldosering Met de i-DOS automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
  AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
  VarioDrum, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioDrum tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijderd.
  HygiënePlus, voor extra hygiëne Het HygiënePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen. Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.

  Kenmerken van de Bosch WGG256A5NL
  HygiënePlus - Trommelreiniging met herinneringsfunctie - i-DOS - Anti Vlekken systeem - SpeedPerfect - TouchControl - Bijvulfunctie - Trommelverlichting - varioTrommel - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de motor - ActiveWater Plus - AntiVibration - AquaSecure - SoftDial - Kinderbeveiliging - Signaal einde programma - Automatische programma's - Eindtijduitstel Handig om te weten
  Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas Speciale programma's: Auto fijn, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Jeans / Donkere was, Afpompen/Centrifugeren, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min., Hygiëne Plus Anti Vlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma's (boter/slaolie, bloed, rode wijn, gras), toepasbaar op de standaard programma's

  899,00 899


  Titel: Bosch WGG256A5NL - Serie 6 - Wasmachine
  Prijs: € 899,00
  Productcode: 9300000075486070


   

Met de Bosch WGG256A5NL serie 6 wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of waspoeder dankzij de i-DOS automatische wasmiddeldosering. Met een 10 kg vulcapaciteit kan je aardig wat was kwijt en was je met de SpeedPerfect functie tot 65% sne....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top