Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

JBL Tune 510BT - Draadloze on-ear koptelefoon - Zw • JBL Tune 510BT - Draadloze on-ear koptelefoon - Zwart

  JBL Tune 510BT - Draadloze on-ear koptelefoon - Zw Met de JBL Tune 510BT koptelefoon stream je krachtig JBL Pure Bass-geluid, zonder gedoe met kabels. De eenvoudig te gebruiken koptelefoon heeft een batterij die tot wel 40 uur meegaat en met de USB-C oplaadkabel binnen 5 minuten oplaadt voor 2 extra uren muziek. En als er iemand belt terwijl je een video op een ander apparaat aan het bekijken bent, schakelt de JBL Tune 510BT naadloos over naar je mobiel. De JBL Tune 510BT koptelefoon, voorzien van Bluetooth 5.0 en ontworpen voor comfort, stelt je ook in staat te verbinden met Siri of Google zonder je mobiele apparaat te gebruiken. Met de JBL Tune 510BT koptelefoon geniet je van muziek tijdens je drukke bestaan. De koptelefoon is beschikbaar in meerdere kleuren en is opvouwbaar, zodat je deze makkelijk mee kunt nemen.
  JBL Pure Bass-geluid De koptelefoon levert JBL Pure Bass-geluid, bekend van beroemde clubs over de hele wereld.

  Draadloze Bluetooth 5.0-streaming Stream muziek vanaf je smartphone in hoge kwaliteit, zonder kabels.

  Een batterijduur tot wel 40 uur en de mogelijkheid tot snelladen (5 minuten = 2 uur) Voor langdurig plezier, draadloos luisteren tot wel 40 uur en opladen van de batterij in slechts 2 uur met de praktische Type-C USB-kabel. Een snelle oplading van 5 minuten geeft je twee extra uren aan muziek.

  Multi-pointverbindingen Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.

  Handsfree telefoongesprekken Regel gemakkelijk je geluid en telefoontjes via je koptelefoon met de handige knoppen op de oorkap.

  Lichtgewicht, comfortabel en opvouwbaar ontwerp De lichtgewicht materialen en zachte oorkussens met een gewatteerde hoofdband maken dat de hoofdtelefoon langere periodes comfortabel te dragen is. Het opvouwbare ontwerp zorgt dat je je koptelefoon gemakkelijk mee kunt nemen zodat je overal en altijd muziek hebt.

  Vraag Siri of Hey Google Activeer de stemassistent van het apparaat door op de multifunctionele knop te drukken.

  35,86 35,86


  Titel: JBL Tune 510BT - Draadloze on-ear koptelefoon - Zw
  Prijs: € 35,86
  Productcode: 9300000025109728


   

Met de JBL Tune 510BT koptelefoon stream je krachtig JBL Pure Bass-geluid, zonder gedoe met kabels. De eenvoudig te gebruiken koptelefoon heeft een batterij die tot wel 40 uur meegaat en met de USB-C oplaadkabel binnen 5 minuten oplaadt voor 2 extra ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top