Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ICE™ Mini Airco - Luchtkoeler - Airco - Aircooler • ICE™ Mini Airco - Luchtkoeler - Airco - Aircooler - Tafelventilator - Mobiele Airco - Ventilatoren - USB aansluiting

  ICE™ Mini Airco - Luchtkoeler - Airco - Aircooler De laatste jaren worden onze zomers steeds warmer. die bijna tropische warmte vraagt om een goede voorbereiding & met onze ICE aircoolers ben je hier uitstekend op voorbereid!

  Geavanceerde koeltechnologie!

  De ICE aircooler is voorzien van een honingraat watervalsysteem dat warme lucht over ijskoud water laat stromen om koude lucht door een kamer te verspreiden. Dit zuinige koelsysteem is ideaal voor ruimtes die geen dure airconditioning vereisen.
  Je vult de watertank met koud water en laat het apparaat de lucht automatisch koelen om droge hitte te bestrijden. Door de waterdamp wordt de ruimte ook vochtig en dient de ICE aircooler dus ook als luchtbevochtiger.

  Voordelen van de ICE aircooler:

  Ze zijn goedkoper dan airconditioners en dus ideaal voor mensen met een kleiner budget Je kunt ze eenvoudig verplaatsen van ruimte naar ruimte, in tegenstelling tot de meeste airconditioners die wordt geïnstalleerd met een luchtafvoer Ze verbruiken veel minder stroom dan airconditioners en helpen je dus ook energiekosten besparen Ze maken weinig geluid, in tegenstelling tot airconditioners Ze bieden je de mogelijkheid om de ruimte te bevochtigen
  Onze ICE aircoolers:

  Onze ICE aircoolers koelen de lucht met één basisprincipe. Warme lucht wordt in de buurt van het koele water geblazen om de temperatuur te verlagen. Onze ICE Aircoolers hebben water nodig om de kamertemperatuur af te koelen en je kunt ijsblokjes toevoegen voor een nog beter koeleffect. Het belangrijkste verschil tussen aircoolers versus airconditioner is dat luchtkoelers afhankelijk zijn van een motor en airconditioners afhankelijk zijn van compressoren om koele lucht te leveren. Daarom zijn onze aircoolers energiezuiniger dan airconditioners.

  Veilig transport. Wel zo belangrijk!

  De ICE aircooler wordt met veel zorgvuldigheid voor je ingepakt en naar je opgestuurd. Door de speciale veilige en zorgvuldige verzending ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe aircooler in goede staat bij je wordt afgeleverd! 100% Tevredenheidsgarantie

  Wij vinden onze kwaliteit en service erg belangrijk en bieden daarom een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden, of heb je vragen over het product? Neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Tip van de dag!
  - Hoe kouder het water, des te beter het koeleffect
  - Voor extra koele lucht kunt u kleine ijsklontjes toevoegen aan het water

  44,95 44,95


  Titel: ICE™ Mini Airco - Luchtkoeler - Airco - Aircooler
  Prijs: € 44,95
  Productcode: 9300000114159151


   

De laatste jaren worden onze zomers steeds warmer. die bijna tropische warmte vraagt om een goede voorbereiding & met onze ICE aircoolers ben je hier uitstekend op voorbereid!

Geavanceerde koeltechnologie!

De ICE aircooler is voorzien van een h....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top