Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Polaroid Go - Black


 • Polaroid Go - Black
  Polaroid Go - Black Polaroid Go Black Creëer groot, kleiner met de jongste telg uit de Polaroid familie: de Polaroid Go camera.
  Het formaat van de Polaroid Go is amper 10 bij 8,5 bij 6 cm en daarmee de kleinste direct-klaar analoge camera ter wereld Direct-klaar camera's worden verondersteld leuk te zijn, maar omdat ze relatief groot zijn, moet je meestal vooruit plannen als je er ééntje meeneemt. Dat geldt niet voor de Polaroid Go, die het steeds populairder wordende direct-klaar fotografie nog meer spontaniteit gaat geven. De bediening is heel eenvoudig, met de flitser- en ontspanknop aan de bovenkant en de zoeker en aan/uit-knop aan de achterkant. Door de flitserknop twee keer in te drukken activeer je de dubbele belichting en door de knop ingedrukt te houden activeer je de zelfontspanner. De Polaroid Go is ontworpen als een perfect draagbare creatieve metgezel, met een bijpassende miniatuurversie van de klassieke, vierkante direct-klaar film. De nieuwe Polaroid Go camera en film markeren de meest significante en opwindende verandering van de Polaroid vormfactor in decennia. In de klassieke witte kleur, borduurt de Polaroid Go camera voort op Polaroid's iconische erfgoed van design en creëert een nieuw formaat van direct-klaar camera's voor een nieuwe generatie. Ondanks zijn compacte formaat heeft de camera alles wat je je kunt wensen van een klassieke direct-klaar camera. De Polaroid Go heeft een glad ontwerp en dat maakt de camera gemakkelijker vast te houden en te gebruiken. De interne batterij gaat lang mee want je kan maar liefst 15 pakjes Polaroid Go film gebruiken op een enkele lading, wat perfect is voor al je reizen en avonturen. De Polaroid Go biedt iedereen, van klein tot groot en jong tot oud, een wereld aan nieuwe creatieve mogelijkheden.

  Belangrijke eigenschappen Polaroid Go:
  - Selfie spiegel
  - Zelfontspanner
  - Dynamische flitser
  - Dubbele belichting optie
  - Mini stickers

  The sky's the limit, niet de grootte. Go create!

  119,95 119,95


  Titel: Polaroid Go - Black
  Prijs: € 119,95
  Productcode: 9300000111787371


   

Polaroid Go Black Creëer groot, kleiner met de jongste telg uit de Polaroid familie: de Polaroid Go camera.
Het formaat van de Polaroid Go is amper 10 bij 8,5 bij 6 cm en daarmee de kleinste direct-klaar analoge camera ter wereld Direct-klaar camer....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top