Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Cloudpillo Hoofdkussen - 30 Nachten Proefslapen - • Cloudpillo Hoofdkussen - 30 Nachten Proefslapen - Memory Foam - Afstelbaar Design - Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers - Traagschuim - Vermindert Nekklachten - Cloud - Pillow - Pillo

  Cloudpillo Hoofdkussen - 30 Nachten Proefslapen - Ben jij op zoek naar een betere nachtrust? Het vinden van een goed hoofdkussen is in veel gevallen alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Het ene kussen is te dik, terwijl het andere kussen weer te dun is. Hoe makkelijk zou het zijn als je jouw hoofdkussen naar eigen wens kunt afstellen? Maak kennis met de Cloudpillo ®. Door zijn afstelbare design is het mogelijk om de Cloudpillo ® na aankoop nog helemaal naar eigen wens in te stellen, door eenvoudig handjes vulling te verwijderen of bij te stoppen.

  Het perfecte kussen bestaat niet, of toch wel? Ontmoet: de Cloudpillo. Na het eindeloos testen van prototypes, hebben wij hét perfecte hoofdkussen ontworpen, wat iedereen de juiste ondersteuning biedt tijdens het slapen dankzij zijn afstelbare design. Een kussen wat er voor zorgt dat je elke dag uitgerust wakker wordt en elke nacht met veel plezier je bed induikt. Zo heb je nooit meer last van een stijve nek of rug, voorgoed verleden tijd is.

  Zeg vaarwel tegen nekklachten Het hoofddoel van een kussen is het dragen van de nekwervel zodat deze in een rechte lijn loopt met de wervelkolom. De Cloudpillo is dankzij zijn afstelbare design precies af te stellen naar eigen wens, zodat dit voor iedereen het geval is. Zo zacht als een wolkje, maar niet te zacht Hoe we dat doen? Dit komt omdat de Cloudpillo is gevuld met versnipperd memory foam, ook wel traagschuim genoemd. Het grootste voordeel van traagschuim is dat het zich volledig vormt naar jouw lichaamshouding en deze vorm ook een flinke tijd vast kan houden. Naast dat onze kussens zich dus volledig aanpassen naar jouw lichaamshouding, biedt het ook een stuk meer weerstand, terwijl het gelijkertijd zo zacht als een wolkje aanvoelt. Het beste van beide werelden dus!

  De Cloudpillo ®:
  ✅ Zorgt voor een betere nachtrust
  ✅ Geschikt voor buik, rug en zij slapers
  ✅ Voorkomt nekpijn, rugpijn en hoofdpijn
  ✅ Jij bepaalt hoe hard of zacht jij het kussen wilt
  ✅ Te gebruiken met je normale kussensloop; past in elke kussensloop
  ✅ Voorzien van een uitwasbare buitenhoes
  ✅ Blijft koel in de zomer en warm in de winter
  ✅ Door 1.500+ Nederlanders beoordeeld met 5 sterren op Trustpilot
  ✅ 30-dagen proefslapen Lekker koel in de zomer, heerlijk warm in de winter Doordat we gebruik maken van enkel versnipperd memory foam, in tegenstelling tot het normale memory foam, blijft er lucht in onze kussens rond circuleren. Dit zorgt er voor dat je kussen in de zomer niet te warm en plakkerig wordt en je altijd precies genoeg verkoeling hebt op de warme dagen. Daarnaast is de Cloudpillo Hoes ook voorzien van 2 kanten. De wit met blauwe kant zorgt door middel van zijn Ice Silk® textuur dat het kussen gedurende de nacht koeler blijft, de witte kant daarentegen heeft juist een warmere textuur. Bevalt het kussen toch niet? Geen probleem! We weten zeker dat het Cloudpillo hoofdkussen voor iedereen hét perfecte kussen is, daarom kunnen al onze klanten 30 nachten proefslapen op de Cloudpillo. Kom je binnen deze tijd tot de conclusie dat de Cloudpillo toch niets voor jou is? Geen probleem! Je kunt dan gemakkelijk de Cloudpillo retourneren waarna we het volledige bedrag op jouw rekening terugstorten.

  Ben je nog niet overtuigd? Je hoeft ons gelukkig niet op ons woord te geloven. Probeer het kussen uit voor 30 proefnachten. Voor 22:59 uur besteld, morgen in huis!

  Productspecificaties:
  ► Vulling: Versnipperd memory foam; traagschuim
  ► Diervriendelijk: Ja
  ► Afmetingen: 71 x 50 cm; past in elke kussensloop
  ► Wasvoorschrift: 30ºC
  ► Garantietermijn: 1 jaar
  ► Kleur: Wit met blauwe details


  69,95 69,95


  Titel: Cloudpillo Hoofdkussen - 30 Nachten Proefslapen -
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9300000060294573


   

Ben jij op zoek naar een betere nachtrust? Het vinden van een goed hoofdkussen is in veel gevallen alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Het ene kussen is te dik, terwijl het andere kussen weer te dun is. Hoe makkelijk zou het zijn als je jouw hoofdk....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top