Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Postpartum Zwangerschapsband - Sluitlaken - Buikba • Postpartum Zwangerschapsband - Sluitlaken - Buikband na Zwangerschap - Postpartum Buikband - Belly binder - Postnatale Sluitband - Sluitlaken Postpartum - Zwart

  Postpartum Zwangerschapsband - Sluitlaken - Buikba Buikomvang: 90-110 cm Bent je net bevallen? Na de zwangerschap heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen en ook het postpartum buikje is niet direct weg. Wil je ook graag van je buikje af en tevens dat je spieren en huid weer aansterken? Zoek dan niet verder!

  De Lofrader postpartum buikband Biedt ondersteuning en comfort na je bevalling. De buikband geeft ondersteuning en is tegelijkertijd een waist trainer. De perfecte tailleband voor elke vrouw die net is bevallen!

  Het woord ‘sluit’ in sluitband geeft het al aan: door het klittenband kan het aangenaam strak worden omgebonden, waardoor de rechte buikspieren weer naar elkaar toe worden getrokken, als het ware ‘gesloten’. Dit bevordert het herstelproces van de buikspieren.

  Een gunstig bijwerking is dat tijdens het dragen van de band de buikspieren licht worden aangespannen, waardoor de buik sneller in vorm komt. De sluitband bevordert het aannemen van een goede lichaamshouding tijdens het staan en lopen, waardoor je minder last hebt van lichamelijke vermoeidheid.

  Hoewel de baarmoeder snel krimpt, voelt je de eerste tijd een grote ‘grapefruit’ in je buik rollen. De sluitband houdt de baarmoeder op zijn plaats, zodat je op je zij kan gaan liggen zonder last te hebben. De gehele buikwand, die na de zwangerschap is uitgerekt, wordt door de buikband ondersteund. De sluitband is bovendien onmisbaar voor vrouwen met een lichte of zware vorm van bekkeninstabiliteit.

  Voordelen:
  Bevordert spierherstel en een correcte lichaamshouding
  Helpt bij het natuurlijk herstel van de diastasis recti (herstel van de rechte buikspieren die uit elkaar gaan tijdens de zwangerschap)
  Tegen een vervelend gevoel tijdens bijvoorbeeld draaien in bed
  Ondersteunt rug-, heup-, been- en buikspieren
  Voegt ondersteuning toe tijdens het geven van borstvoeding
  Preventief tegen een navelbreuk of liesbreuk
  Biedt comfort na keizersnede
  Helpt striae te minimaliseren
  Past medische compressie toe om vloeistoffen door het lichaam te versnellen, zo verdwijnt het vocht/oedeem sneller.
  Optimaliseert afvoer van afvalstoffen en stimuleert de bloedsomloop


  Draag de sluitband voor ten minste de eerste zes tot tien weken postpartum om optimale resultaten te bereiken.
  Optimaal verstelbaar door grote stukken zacht maar stevig klittenband waardoor je elk onderdeel steeds strak kan aantrekken. Huidvriendelijk, comfortabel materiaal voor zowel onder als over kleding. Te wassen middels een handwas of op 30 °C, zonder wasverzachter.

  29,95 29,95


  Titel: Postpartum Zwangerschapsband - Sluitlaken - Buikba
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000114537830


   

Buikomvang: 90-110 cm Bent je net bevallen? Na de zwangerschap heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen en ook het postpartum buikje is niet direct weg. Wil je ook graag van je buikje af en tevens dat je spieren en huid weer aansterken? Zoek d....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top