Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Medion Akoya S22003 - Desktop PC - Intel Core i3 -


 • Medion Akoya S22003 - Desktop PC - Intel Core i3 -
  Medion Akoya S22003 - Desktop PC - Intel Core i3 - Compact, praktisch, flexibel
  Ben je op zoek naar een PC voor multimedia en kantoortoepassingen die zo ruimtebesparend en flexibel mogelijk is? Dan voldoet deze mini PC van MEDION perfect aan jouw behoeften: Bevestig de compacte behuizing van de computer met behulp van de VESA-bevestiging in een handomdraai op jouw monitor, bureau of een vergelijkbare plaats naar keuze - de MEDION mini PC valt door zijn geringe afmetingen nauwelijks op en kan naar wens absoluut comfortabel en flexibel worden bevestigd. Hij is daarom ideaal voor omgevingen die een volledig uitgeruste PC in een kleine ruimte nodig hebben of een hardwareopstelling die zo onopvallend mogelijk is.

  Kenmekren van de Medion Akoya S22003 Desktop PC:
  • Processor: Intel Core i3-5005U
  • Windows 10 Home
  • Capaciteit: 256 GB SSD
  • Geheugen: 8 GB DDR3L RAM

  Geoptimaliseerd voor kantoor en multimedia
  Om ervoor te zorgen dat de compacte mini PC van MEDION even geschikt is voor multimedia als voor kantoortoepassingen, beschikt hij over een geïntegreerde 256 GB mSATA SSD met voldoende opslagruimte voor persoonlijke gegevens, documenten, foto's en video's. Het voorgeïnstalleerde Windows 10 Home vormt een aanvulling op het systeem, dat voor kantoor en vrije tijd geoptimaliseerde prestaties combineert met de best mogelijke flexibiliteit

  Intel Core i3-processor
  Krachtig, betrouwbaar, efficiënt: het hart van jouw nieuwe computer
  Of het nu voor werk of plezier is: jouw nieuwe computer is overal klaar voor. Zijn digitale hart, een Intel Core processor, slaat met constant hoge kloksnelheden en heeft enorme energiereserves. Ervaar, ontwerp, werk zoals jij wil.

  Windows 10 Home
  Windows 10 Home - Stel hogere eisen aan een nieuwe computer met een SSD

  Moderne computers zien er anders uit, omdat ze anders zijn. Dankzij solid-state drives (SSD's) en de nieuwste technologie bieden ze snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een geweldig ontwerp.

  256 GB SSD
  Sneller dankzij SSD-Technologie

  Sneller opstarten, minder wachten: De moderne SSD-technologie versnelt je systeem en zorgt voor bijzonder korte laadtijden. In een mum download of start je grote apps en Windows is opgestart voor je de kofiie hebt ingeschonken!

  8 GB werkgeheugen
  Door de hoogwaardige RAM-componenten werkt je systeem bijzonder snel en efficiënt. Ideaal als je grote bestanden opent of multimedia gebruikt.

  VESA bevestiging
  Past overal
  Met de praktische VESA-bevestiging kun je deze PC precies plaatsen waar je hem nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld meer ruimte winnen op jouw bureau door de mini PC achter de monitor of onder het tafelblad te monteren. Dankzij de VESA-bevestiging is de computer ook ideaal voor de entertainmenthoek in de woonkamer: verstop hem, stream hem, geniet ervan!

  Intel Wireless-AC3165 met Bluetooth 4.1 Functie
  Intel Wireless-AC3165 met Bluetooth 4.1-functie

  Surfplezier in het hele appartement!
  Draadloos en efficiënt: De huidige WiFi-AC-standaard combineert snelheid en bereik. Zo kun je in het hele appartement draadloos en snel surfen.

  249,00 249


  Titel: Medion Akoya S22003 - Desktop PC - Intel Core i3 -
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9300000106857092


   

Compact, praktisch, flexibel
Ben je op zoek naar een PC voor multimedia en kantoortoepassingen die zo ruimtebesparend en flexibel mogelijk is? Dan voldoet deze mini PC van MEDION perfect aan jouw behoeften: Bevestig de compacte behuizing van de comp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top