Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung WW70T4040EE wasmachine Voorbelading 7 kg 1 • Samsung WW70T4040EE wasmachine Voorbelading 7 kg 1400 RPM D Wit

  Samsung WW70T4040EE wasmachine Voorbelading 7 kg 1 Op zoek naar een wasmachine die makkelijk in gebruik en onderhoud is, veel opties heeft en je kleding ook nog eens op een perfecte manier reinigt? Dan is deze Samsung WW70T4040EE Wasmachine waarschijnlijk de beste keuze voor jou! In de wasmachine kan tot 7 kg kleding tegelijkertijd gewassen worden, en met een toerental van 1400 RPM komt je kleding redelijk droog uit de wasmachine. Eenvoudig schakelen U kunt eenvoudig schakelen tussen deze wasprogramma’s met de draaiknop op de wasmachine. De wasmachine beschikt daarnaast over een LED-scherm, waarop de informatie over het wasprogramma en de timer van de wasmachine te vinden is. Altijd schone trommel en lade De wasmachine beschikt over een speciaal programma waarmee de trommel gereinigd wordt: ‘Eco Dum Clean’ ofwel Trommelreiniging. Hiermee wordt je wasmachine vanbinnen compleet gereinigd en worden vuil en bacteriën uit de trommel verwijderd, zonder dat je hiervoor speciale schuur- of wasmiddelen moet gebruiken. Ook word je gewaarschuwd door de wasmachine wanneer het tijd is om deze te reinigen. Hierdoor wordt je was altijd in een blinkend schone trommel gewassen! Eenvoudig schoonmaken Naast de trommelreiniging hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van de wasmiddellade. Met een afvoersysteem wordt de speciale Stay Clean wasmiddellade namelijk efficiënt schoongespoeld, waardoor wasmiddelresten direct verwijderd worden, en de lade altijd schoon blijft. Extra functies De wasmachine heeft naast bovenstaande functies ook nog een kinderslot en voorwasfunctie. Bovendien kan een was op een later tijdstip gestart worden; hiervoor kan de uitgestelde startfunctie gebruikt worden, waarbij je zelf aan kunt geven wanneer je een programma wilt starten. Het waterverbruik van de wasmachine is 33 liter en het energieverbruik 0,71 kWh per wasbeurt. 12 wasprogramma’s Deze Samsung wasmachine heeft maar liefst 12 verschillende wasprogramma’s om al je wasgoed weer fris en fruitig te krijgen. Dankzij de ruime keuze aan wasprogramma’s zit er altijd wel iets voor iedereen bij:

  Eco 40-60 °C De ECO stand combineert verschillende instellingen om het stroomverbruik te verminderen tijdens het wassen. Wanneer je deze stand selecteert kun je drie elementen aanpassen: de temperatuur, het waterverbruik en de tijd. Hoe hogere temperatuur je kiest, hoe meer stroom de wasmachine verbruikt. Hoe minder water je wilt gebruiken, hoe langer het duurt voor dat de wasmachine klaar is. Snel 15’ Dit programma is speciaal ontworpen voor kleine lichte wassen zoals bijvoorbeeld een paar overhemden of kleding dat niet heel vies wordt. Met dit programma is je wasgoed in 15 minuten weer fris en fruitig! Beddengoed Dit programma is om je beddengoed te wassen. Dit programma zorgt ervoor dat je beddengoed op de juiste manier gewassen wordt, hiermee wordt huisstofmijt, schimmels en bacteriën gedood. Katoen Tegenwoordig wordt veel kleding gemaakt van katoen, dit programma is speciaal ontworpen om katoenen kledingstukken en ander wasgoed te wassen. Het programma voorkomt slijtage aan je katoenen wasgoed. Kleurrijke kleding Gekleurde kleding is gevoelig om te verkleuren of te vervagen. Dit programma is speciaal ontworpen voor gekleurde was en zal dit tegen gaan. Spoelen en Centrifugeren Dit programma gebruikt geen wasmiddel en biedt geen diepe reiniging. De machine spoelt je wasgoed eenvoudig af en zal daarna gaan centrifugeren om al het vocht uit de stof te verwijderen. Gemengde lading Dit programma is gemaakt om verschillende soorten stoffen in een keer te wassen. Gooi zowel je katoenen als je synthetische kledingstukken allemaal in eén keer in de wasmachine. Aftappen/centrifugeren Met dit programma wordt het overtollige water uit je wasgoed afgevoerd. Hierdoor zal je wasgoed zo droog mogelijk uit de wasmachine komen, wat tijd bespaart bij het droger van je wasgoed. Synthetisch Het programma synthetisch is speciaal ontworpen voor een was met wasgoed dat is gemaakt van synthetische materialen. Dit programma beschermt en biedt een meer efficiënte reiniging voor wasgoed van synthetische stof. Wol/Delicaat Dit programma is speciaal ontworpen voor het wassen van wollen of andere delicate items. Deze stand is minder heet en zal ervoor zorgen dat je wasgoed niet krimpt. Let op! Check wel eerst even in het label van je wollen trui of hij ook echt in de droger mag, anders krimpt het misschien wel. Hygiëne Steam Met het wasprogramma ‘Hygiene Steam’ of Stoomhygiëne kun je je kleding een grondige en hygiënische stoomreiniging geven. Dit programma verzekert namelijk dat hardnekkig vuil en vrijwel alle bacteriën en allergenen van je kleding verwijderd worden. Zo fris is je kleding nog nooit geweest! Trommelreiniging Eens in de zoveel tijd moet een wasmachine gereinigd worden, deze Samsung wasmachine kan dat zelf. Reinig eens in de 40 wasbeurten je wasmachine door het programma ‘Drum Clean’ aan te zetten. Vuil en bacteriën worden uit de trommel verwijderd. Zorg ervoor dat de trommel leeg is, gebruik van reinigingsmiddelen is niet nodig.

  399,00 399


  Titel: Samsung WW70T4040EE wasmachine Voorbelading 7 kg 1
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9300000025713376


   

Op zoek naar een wasmachine die makkelijk in gebruik en onderhoud is, veel opties heeft en je kleding ook nog eens op een perfecte manier reinigt? Dan is deze Samsung WW70T4040EE Wasmachine waarschijnlijk de beste keuze voor jou! In de wasmachine ka....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top