Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VAIVE Fruitvliegjes Vanger - Fruitvliegval - Rouwv


 • VAIVE Fruitvliegjes Vanger - Fruitvliegval - Rouwv
  VAIVE Fruitvliegjes Vanger - Fruitvliegval - Rouwv Door deze handige lijmvallen van VAVIE heb je nooit meer last van kleine vervelende fruitvliegjes. Bevestig de lijmvallen snel en eenvoudig overal waar nodig en bestrijd overlast van fruitvliegjes op een milieuvriendelijke manier. De mooie patronen van de vallen behouden het decoratieve karakter van je planten.

  Voordelen
  Super kleverig
  Niet giftig
  Voor binnen en buiten
  Ideaal voor bij planten, bloemen, fruit en groentes
  Milieu- en omgevingsvriendelijk
  Effectief voor drie maanden
  Stappelbaar

  Geschikt voor binnen: voor elke ruimte
  De lijmval is vrij van biocide en kan direct naast uw voedsel geplaatst worden. Het product is daarom ideaal om de fruitvliegjes veilig in de keuken aan te pakken. Daarnaast gebruik je de lijmval probleemloos in alle andere ruimtes binnenhuis. Het product is geen insecticide en is daarmee perfect voor bij alle planten, bloemen, fruit en groentes.

  Geschikt voor buiten: organisch tuinieren
  De lijmvallen zijn gemaakt met een UV-resistente en waterafstotende lijm die goed blijven werken na regen en niet snel uitdrogen. De vallen zijn uiterst geschikt voor het gezond houden van al je buitenplanten. Het product geeft geen schadelijke gassen af en start geen nadelige reacties, en zal de groei van planten niet beïnvloeden.

  Effectief tegen:
  Fruitvliegjes
  Muggen
  Bladluis
  Mineervlieg
  Andere vliegende insecten

  Hoe te gebruiken
  Neem een lijmval en haal het witte beschermpapier aan de buitenkant er af. Plaats de lijmval bij de plant die je wilt beschermen. Het gebruik van fototaxis, warm licht en de gele kleur trekken de insecten aan. Vervang de lijmvallen na drie maanden.

  Tevredenheidsgarantie:
  Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons product hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

  Wacht niet langer en bestrijd direct de overlast van vliegende insecten. Bestel nu en zet de lijmvallen morgen al uit.

  12,95 12,95


  Titel: VAIVE Fruitvliegjes Vanger - Fruitvliegval - Rouwv
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000091548394


   

Door deze handige lijmvallen van VAVIE heb je nooit meer last van kleine vervelende fruitvliegjes. Bevestig de lijmvallen snel en eenvoudig overal waar nodig en bestrijd overlast van fruitvliegjes op een milieuvriendelijke manier. De mooie patronen v....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top