0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bestway Steel Pro Zwembad - Ø 366 x 76 cm • Bestway Steel Pro Zwembad - Ø 366 x 76 cm

  Bestway Steel Pro Zwembad - Ø 366 x 76 cm Een bestway zwembad staat garant voor uren speelplezier en waterpret in de eigen achtertuin. Het Bestway Steel Pro opzetzwembad heeft een ruime diameter van 366 centimeter en is 76 centimeter hoog. Hierdoor is dit heerlijke zwembad geschikt voor de hele familie! Een 3-laags liner van PVC en stevig stalen frame zorgen ervoor dat het familie zwembad ultra-stevig is en de hele zomer zonder problemen buiten kan blijven staan. Om ervoor te zorgen dat de 6473 liter water die in het opzetzwembad gaat schoon en hygiënisch blijft wordt er een filterpomp inclusief filtercartridge meegeleverd. Het Bestway zwembad is met behulp van 2 tot 3 personen binnen 20 minuten opgezet en klaar om te vullen met water. Je heb geen gereedschap nodig om het zwembad op te zetten.

  Makkelijk opzetten en repareren

  Op een warme dag wil je natuurlijk zo snel mogelijk van wat extra verkoeling kunnen genieten. Het Besway Steel Pro opzetzwembad is met behulp van 2 tot 3 personen en zonder gereedschap gelukkig binnen 20 minuten opgezet. Je hoeft er dan enkel nog water in laten lopen. Wanneer je het zwembad tot 90% vult gaat er maximaal 6473 liter water in het familie zwembad. Het zeil van het bad is gemaakt van een 3-laags liner van PVC en polyester, waardoor lekkages vrijwel onmogelijk zijn. Komt er toch een lek in het opzetzwembad, dan repareer je deze snel en gemakkelijk met behulp van de bijgeleverde reparatiesticker. Het frame van het Bestway opzetzwembad is gemaakt van corrosie bestendig staal. Hierdoor kun je de Bestway Steel Pro de hele zomer buiten laten staan zonder schade.

  Opzetzwembad met filterpomp

  Wanneer je een opzetzwembad eenmaal geïnstalleerd hebt wil je hier natuurlijk de hele zomer van kunnen genieten. Het is daarom belangrijk dat je het zwembadwater schoon en hygiënisch houd met behulp van de bijgeleverde filterpomp. Dankzij een filterpomp houdt je het zwembadwater mooi schoon en helder. Vuil wordt afgevoerd in de pomp en komt in het filtercartridge terecht. Hierdoor voorkom je de opbouw van algen en bacteriën in het water. Voor optimaal resultaat dien je de filtercartridge van het opzetzwembad met filterpomp minimaal een keer per week schoon te maken.

  Waterpret voor het hele gezin

  Met een diameter van 366 centimeter en een totale hoogte van 76 centimeter is dit Bestway Steel Pro zwembad perfect voor de hele familie. Geniet met het hele gezin van uren speelplezier in waterpret in de gemakken van je eigen achtertuin. Nodig vrienden en buurtgenoten uit voor een tuinfeest inclusief verkoelende plons of til je 'staycation' naar het volgende niveau met behulp van het Bestway Steel Pro opzetzwembad. Wanneer kinderen gebruik maken van het zwembad dient er voor de veiligheid te allen tijde toezicht van een volwassene te zijn. Er word geen trap meegeleverd met het familie zwembad.

  Specificaties Bestway Steel Pro opzetzwembad

  Merk: BestwayModel: Steel Pro (56681)Vorm: rondMateriaal: PVC/PolyesterMateriaal frame: staalType zwembad: bovengronds Afmetingen: 366 x 76 CMMax. inhoud: 6473 L Max. flow rate: 1200 L/uIncl. filterpomp en filtercartridgeMontage binnen 20 min met 2-3 personenOpzetten zonder gereedschap

  89,00 89


  Titel: Bestway Steel Pro Zwembad - Ø 366 x 76 cm
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9300000000288610


   

Een bestway zwembad staat garant voor uren speelplezier en waterpret in de eigen achtertuin. Het Bestway Steel Pro opzetzwembad heeft een ruime diameter van 366 centimeter en is 76 centimeter hoog. Hierdoor is dit heerlijke zwembad geschikt voor de h....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top