Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Waterdichte telefoonhoesjes - Drybag Set van 2 stu • Waterdichte telefoonhoesjes - Drybag Set van 2 stuks - Onderwater Hoesje Telefoon voor Alle Telefoons - Waterdicht telefoonhoesje Earkings

  Waterdichte telefoonhoesjes - Drybag Set van 2 stu De onderwaterwereld is een van de mooiste en spannendste plekken op onze planeet. Van schitterend eeuwenoud koraal tot en met kleurrijke vissen, onderwater vind je het allemaal. Hoe mooi zou het zijn als je tijdens het snorkelen of duiken tijdens je vakantie prachtige foto’s zou kunnen maken die je vervolgens naar al je vrienden en familie kan sturen? Ondanks dat steeds meer telefoons claimen waterdicht te zijn is dit bij het overgrote deel nog niet het geval. Bovendien bestaat er toch altijd nog het risico dat je telefoon toch schade oploopt. Met een onderwater telefoon hoesje neem je dit risico weg, ben je zekerder van je zaak en beschik je bovendien over een veiligheidsband die je om nek of arm kan doen zodat je jouw telefoon nooit verliest. Wil jij geen risico nemen onderwater? Dan is deze drybag voor je telefoon waar je naar op zoek bent! Voordelen Verpakking bevat maarliefst 2 stuks!
  Geleverd inclusief veiligheidsband: zo verlies je nooit je telefoon!
  Geschikt voor alle formaten telefoons!
  Ben zeker van je zaak terwijl je onderwater bent!
  Gemaakt van duurzaam materiaal dat langdurig meegaat! Hoe werken waterdichte telefoonhoesjes? Deze waterdichte telefoonhoesjes, ook wel drybag genoemd, werken heel eenvoudig. De sluiting van de waterdichte tas is vergrendeld met een veilig kliksysteem. Hierdoor kan er nooit water indringen in het hoesje. Dankzij de twee sluitknoppen zit jouw telefoon extra goed beveiligd. Kan ik mijn telefoon gebruikten terwijl hij in het waterdicht telefoonhoesje zit? Ja dit kan. Het materiaal is zo gemaakt dat je het touchscreen scherm kan gebruiken door het hoesje heen. Op deze manier kan je dus eenvoudig je scherm aanzetten, je code invoeren en je camera openen. Ook het klikken op de foto-knop gaat zeer eenvoudig. Dankzij de grote doorzichtige vlakken aan beide kanten van het hoesje heb je ook goed zicht op jouw telefoon en heeft je camera lens altijd een helder uitzicht op de situatie die je wil fotograferen. Hoelang gaat het waterdichte telefoonzakje mee? De waterdichte telefoonhoesjes zijn gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor kunnen ze lang meegaan. Dit fijne materiaal zorgt ervoor dat het hoesje geen krassen of vouwen krijgt. Hierdoor zal het oppervlak om te fotograferen altijd kraakhelder blijven. Dankzij dit premium materiaal kan je de drybag voor meerdere vakanties, duikexcursies of snorkel ervaringen gebruiken en hoef je niet telkens een nieuwe te kopen. Better safe than sorry met een drybag! Ondanks dat telefoons tegenwoordig vaak onder water zouden moeten kunnen is het toch fijn om extra zekerheid te hebben. Veel mensen durven het dan ook niet aan om hun telefoon onderwater mee te nemen. Met dit onderwater hoesje telefoon heb je de extra zekerheid en hoef je niet bang te zijn voor schade aan je dure telefoon. Ook voor mensen die langer onderwater zijn, zoals snorkelaars of duikers, is een waterdicht hoesje een ideale oplossing. Je bevestigd het onderwater hoesje eenvoudig met de band aan je arm of nek. Zo zit het ook niet in de weg met je andere duik of snorkel apparatuur.

  TIP: Controleer voor gebruik altijd of het hoesje niet defect is, of er geen gaatjes in zitten en test hem (leeg) eventueel even uit in een emmer met water. Zo sta je later niet voor een verassing. Mocht er wel een gaatje in zitten dan krijg je natuurlijk gewoon een nieuw artikel van ons! Specificaties Kleur: Zwart & Zwart Materiaal: PVC Afmeting: 18 cm x 10.5 cm x 0.5 cm Binnenmaat: 16.5 cm x 10 cm x 1 cm Garandeer dat jouw telefoon veilig en onbeschadigd blijft tijdens het onderwater fotograferen en koop vandaag nog een onderwater telefoon hoesje!

  7,99 7,99


  Titel: Waterdichte telefoonhoesjes - Drybag Set van 2 stu
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9300000079253058


   

De onderwaterwereld is een van de mooiste en spannendste plekken op onze planeet. Van schitterend eeuwenoud koraal tot en met kleurrijke vissen, onderwater vind je het allemaal. Hoe mooi zou het zijn als je tijdens het snorkelen of duiken tijdens je....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top