Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Essential Goods Mini Vaatwasser - Camping Vaatwass


 • Essential Goods Mini Vaatwasser - Camping Vaatwass
  Essential Goods Mini Vaatwasser - Camping Vaatwass Ben je het zat om telkens met de hand de vuile vaat af te wassen? Dan is deze mini vaatwasser van Essential Goods de perfecte oplossing! De vaatwasser is compact en wast je vaat op een temperatuur tot wel 70 graden, waardoor de vaat altijd hygiënisch en schoon blijft. Dankzij de kleine afmetingen is deze vaatwasser uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een camper, caravan en voor kleinere keukens.
  Essential Goods Minivaatwasser: Afmetingen van slechts 450 x 400 x 450mm Ideale oplossing voor kleine keukens, campers en caravans Wast vaat op hoge temperatuur voor schonere en hygiënische resultaten Water en energie-besparend, ook ideaal voor kleine huishoudens Bespaar tijd, water, elektriciteit en moeite!
  Ben jij het ook helemaal zat om de vaatwas met de hand te doen? Gebruik dan nu deze handige mini vaatwasser. Deze mini vaatwasser is geen verspilling van ruimte, elektriciteit, water, tijd en moeite. Geen vieze handen meer, geen vieze afvoerputjes schoonmaken en vooral geen tijd verspilling!

  Ook op vakantie is de minivaatwasser een uitkomst die veel tijd bespaard, zodat je meer van je gezin, de rust en de omgeving van genieten. Het compacte formaat maakt deze minivaatwasser ideaal voor het installeren in camper of caravan. Omdat de vaatwasser zonder vaatwasmiddel gebruikt wordt, is de vaatwasser bovendien minder belastend voor het milieu en je kunt het water ook op de camping zo weg laten lopen. Na het wassen droogt een ventilator de vaat snel, zodat bacteriën geen kans krijgen.

  Specificaties
  Merk: Essential Goods
  Afmetingen: 450 x 400 x 450mm
  Wastemperatuur: 50, 60 of 70 graden Celsius, in te stellen per programma
  Aantal programma’s: 3
  Vermogen: 220V 1200 Watt
  Waterverbruik: 9 liter
  Gewicht: 10.5 kg

  259,95 259,95


  Titel: Essential Goods Mini Vaatwasser - Camping Vaatwass
  Prijs: € 259,95
  Productcode: 9300000119054976


   

Ben je het zat om telkens met de hand de vuile vaat af te wassen? Dan is deze mini vaatwasser van Essential Goods de perfecte oplossing! De vaatwasser is compact en wast je vaat op een temperatuur tot wel 70 graden, waardoor de vaat altijd hygiëni....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top