Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Samsung Galaxy Z Fold 4 - 256GB - 5G -Beige


 • Samsung Galaxy Z Fold 4 - 256GB - 5G -Beige
  Samsung Galaxy Z Fold 4 - 256GB - 5G -Beige Ontmoet de Samsung Galaxy Z Fold4. Een vouwbare smartphone met een 7,6 inch scherm. De Samsung Galaxy Z Fold4 brengt het gemak van een high-end smartphone en de voordelen van een handzame laptop samen.

  Multitasken in Flex ModeSmartphone of laptop? De Samsung Galaxy Z Fold4 brengt het beste van twee devices samen: het gemak van een high-end smartphone en de voordelen van een handzame laptop. Vouw je foldable half open in Flex Mode en gebruik het bovenste scherm als monitor en werk dankzij de taakbalk in het onderste scherm en de nieuwe Flex Mode Touchpad even efficiënt als met een reguliere laptop. Vouw je de Samsung Galaxy Z Fold4 helemaal open, dan geniet je van een ongekend meeslepende kijkervaring op het 7,6’’ edge-to-edge scherm. Ideaal als je in meerdere apps tegelijkertijd wilt werken, maar ook om ontspannen met zijn tweetjes naar een spannende film te kijken.

  24/7 overtuigend beeld Wat je ook moet doen, een professionele fotoshoot voor een campagne, of een snelle impressie voor een tussentijdse update. Met de 50 MP verbeterde Wide Camera aan de achterzijde en een 10 MP telelens met tot 3x Optical Zoom en tot 30x Space Zoom breng je jouw boodschap altijd overtuigend over.

  Sterk in alle opzichten Jouw nieuwe foldable is een heuse krachtpatser. Neem hem gerust overal mee naartoe, want hij kan tegen een stootje en is niet bang voor water. En maak je ook geen zorgen over het open- en dichtvouwen, dit is uitvoerig succesvol getest. En ook zijn binnenkant mag er zijn. Hij is uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset en daardoor nog krachtiger dan zijn voorganger en ook nog eens sneller en efficiënter in zijn energieverbruik.

  Galaxy Ecosysteem - gemak dient de mensWaarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met het Galaxy Ecosysteem schakel je moeiteloos over van je ene op je andere Galaxy-device en dankzij App Continuity ga je precies weer verder waar je was gebleven.


  1799,00 1799


  Titel: Samsung Galaxy Z Fold 4 - 256GB - 5G -Beige
  Prijs: € 1.799,00
  Productcode: 9300000117180729


   

Ontmoet de Samsung Galaxy Z Fold4. Een vouwbare smartphone met een 7,6 inch scherm. De Samsung Galaxy Z Fold4 brengt het gemak van een high-end smartphone en de voordelen van een handzame laptop samen.

Multitasken in Flex ModeSmartphone of laptop....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top